(۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۳ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: نمیدونم . ولی من گاهی یه چیز را بشدت میخوام ولی جذب نمیشه.
یه مطلب دیگه (علاوه بر صحبت های گفته شده در ارسال قبل)این که به نظرم اومد اینه که جذب همیشه زمانش اونقدر کوتاه نیست که ما فکر می کنیم.
----------------
شایدم یه وقتی هست که جذب یه طوریه که فقط به خود ما مربوط نمی شه یعنی مثلا من یه شریک دارم که باهاش کار می کنم و دوست دارم که یه اتفاقی در حوزه کاریمون بیفته حالا طرف مقابل برعکس همش منفی بافی می کنه این جوری در تقابل می شن.
--------------
البته یه مطلب دیگه این که وقتی ما یه چیزی رو می خوایم واقعا باور داریم که بهش می رسیم؟ یه مثال هست که میگن یه مدت یه جا بارون نمی اومد مردم اون شهر رفتن کلیسا دعا کنن بارون بیان. همه دست خالی رفتم جز یه نفر که با خودش چتر برد و دعا کرد و خدا دعای اونو براورده کرد. یعنی بازم می شه همون حرف دکتر فرهنگ که "هر چه باور قوی تر، قدرت جذب قوی تر. یکی میگه "من روز به روز به خونه ام نزدیک تر می شوم" بعد تو دلش میگه "ای بابا؛ با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه!" این شخص ممکن است به سختی به خواسته اش برسه."
-----------
البته چیزی که در ابتدای صحبتشون در مورد قانون جذب میگن اینه که قانون جذب تنها قانون موجود در طبیعت نیست بلکه یکی از قانون هاست. مثلا زمانی که صحبت می کنند که شروع به تغییر و تحول کنید در ادامه گفته می شه که به محض این که شما این تصمیم رو می گرید یه مقاومتی در مقابل شما شروع می شه.
------------------
یه صحبت دیگه که در بخش اهداف ایشون می کنن هم به نظرم به این بحث مرتبطه :
یک سری واژه هایی رو ننویسین تو جدول اهدافتون مثل خرید ، فروش ، پیدا کردن ، معامله ، بردن جایزه ، برنده شدن تو قرعه کشی....
خب من هدفم اینه که یک خونه بخرم تو فلان خیابون شهر یه خونه ی ۲۰۰ متری "بخرم". آقا مگه نگفتین هدف دقیق باشه ، خب منم دقیق گفتم دیگه ، پس اشکالش کجاست ؟این هدف غلطه ! چرا ؟
چرا خرید غلطه ؟ دوست عزیز شاید خدا بخواد از ۱۰۰۰ روش تو رو خانه دار کنه ، چرا خدا رو محدود می کنی ؟ تو داری همه ی درها رو می بندی ، همه کسانی که خونه دارن خودشون خونه شون رو خریدن ؟ یه نفر تو قرعه کشی بانک برده ، یکی پدرش یکی پدر همسرش ، بهر حال ، یه روشی غیر خرید خونه دار شده.
راهها رو نبدیم ، روشها رو محدود نکنیم ، ما همه ی درها رو می بندیم و فقط یک در رو باز میذاریم.
دوست عزیز هدفت رو دقیق بنویس ، ولی بهتر نیست بگی هدفم صاحب خانه شدن در فلان محله با فلان متراژه ؟
شاید کائنات بخواد از روشهای آسان ما رو به هدفمون برسونه ولی ما درها رو می بندیم و در سخت ترین کار رو باز میذاریم."
--------
البته حالا باید از دکتر فرهنگ هم سوال کرد در این مورد
(البته در صحبت های ایشون یه سری مثال هست که برای خلاصه شدن مطلب نیاوردم وگرنه یه ۳۰ صفحه میشد حالا اون بخشی که مربوط به این بحث ها هست رو در قالب ورد اتچ می کنم کسی دوست داشت بخونه)
-----------
در ارسال ۱۷ ادرس زیر هم لینک واسه دانلود یه فایل با خلاصه صحبتهاشون در باب موفقیت رو گذاشتم که کاملتره دوست داشتید اونم می تونید بخونید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته تاپیک رو فکر کنم خراب کردم! شاید بهتر باشه بگم جداش کنن تاپیک رو؟! نمی دونم.