(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: اونا از برنامه های تحت ویندوزی شروع کردن چون آسون تره
با تشکر از نظرت مفید شما
اگه ممکنه اجازه بدید فعلا همینا رو بریم جلو تا ببینیم خدا چی می خواد. برای پروژه سی شارپی هم ان شاء الله فکر هایی دارم.
ضمنا به نظرم نوشتن یک برنامه ی سنگین و پیشرفته با سی شارپ چندان ساده هم نیست.
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ)silver نوشته شده توسط: شما php رو تحت cms کارمیکنید؟مثلا جوملا؟
فعلا با جوملا کاری نداریم. تا ببینیم در آینده چی پیش میاد.
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: اول از طراحی بگید.اگه بشه از نحوه استفاده صفحات sencha درون asp.net بگید.
ان شاء الله. دقیقا ما هم از تحلیل نیازمندی ها و مهندسی نرم افزار و روش های مربوطه کار رو آغاز می کنیم.
دنبال اینم که پروژه ها رو خیلی اصولی باهم شروع کنیم .
توجه شود که اگر در میانه ی راه از مباحث مطرح شده سوالاتی پیش آمد لطفا در تالار یا بخش مربوطه بپرسید.
و باز تاکید می کنم عجله ای برای اتمام پروژه ها نیست. یعنی میخوایم پروژه ها رو آهسته و بدون حاشیه ان شاء الله پیش ببریم.
و نیز انجام پروژه و .... قطعا بصورت صرفا یک طرفه نخواهد بود. و طوری پروژه ها رو می برم جلو که هر کسی مجبور بشه خودش کار کنه و انجام بده.
(البته کمک و راهنمایی بحثش جداست. و خداروشکر در مانشت به اندازه کافی متخصص داریم. )
راستی همانطوری که می دونید بخش مباحث وب و برنامه نویسی دو مدیر دیگه هم داره (آقای صفایی و خانم homa) که همین جا جا داره به خاطر زحماتشان ازشون تشکر کنم . من پیش آنها و البته سایر متخصصین اصلا به حساب نمیام. (یه جورایی من کارگر این بخشم
)