(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: ممنون از مباحثی که برای آموزش مطرح کردین...
بهتر نیست که اول از طراحی و بررسی یک سایت شخصی شروع بشه...چون اینطوری هم برای شروع ساده تر هست و شاید قابل فهم تر باشه. تحلیلش هم راحت تره.
چون در مورد مباحثی که مطرح کردین ممکنه یه کم پیچیدع بشه برای شروع. منظور من از شروع "شروع از صفر" هست.
البته این نظر من هست دوستان دیگه خودشون استادن
تایید می شه.
اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره فرمودید. این سیستمایی که من نوشتم ممکنه کمی پیچیده باشند.
ما نمیخوایم وارد پیچیدگی های خیلی ریز این پروژه ها بشیم. (به دلیل ...)
مثلا من نوشتم سیستم دانشگاه ، منظورم یه سیستم کامل با تمام جزئیات نیست. بلکه یه سیستم کوچک هستش با امکانات و انتظارات محدود. که بشه داخل کار خیلی مباحث رو به دور از پیچیدگی ها فرا گرفت. (در حد ساده بدور از جزئیات ریز)
مثلا در دانشگاه اکتور های زیادی داریم مثل استاد و دانشجو و مدیر گروه و رئیس و کارمند آموزش و مدیر آموزش و مدیر سیستم و ... با انواع مجوز و پیچیدگی
همچنین انواع زمانبندی رو داریم برای انتخاب واحد و .....
ولی من به احتمال زیاد سیستم رو سه طرفش کنم یعنی یکی دانشجو ، یکی استاد و یکی هم مدیر (مدیر رو همون مدیر سیستم بگیرم).
و کار رو بر مبنای اینا جلو می بریم.
و لذا مجوز های ما هم می شه سه نوع.
و این ساده تره تا اینکه بخوایم انواع کارمند و استاد و ....
زمانبندی رو هم احتمالا از کارمون حذف می کنم. (مثلا اینکه چه درسی کی و با چه استادی داره ارائه می شه.)
پس می بینید اونقدر ها هم سخت نیست.
یعنی سعی می شه بسیاری از مسائل سیستم رو حذف خواهم کرد.
بعد ها اگر این جور کارها جواب داد می تونیم سیستمای قویتری بنویسیم.
یا مثلا نوشتم فروشگاه :
منظورم یه فروشگاه کوچک با انتظارات محدوده . (در حد ساده بدور از جزئیات ریز)
دفترچه تلفن هم که دیگه تکلیفش معلومه.
از اهداف مهم من در این کارها به وسط کشیدن پای مباحث مهندسی نرم نظیر RUP و ... و UML و ... به داخل این پروژه هاست.
به هر حال هر جور صلاح می دانید.