سلام به تمام بزرگوارانی که بدون چشم داشت به هم کمک میکنن.
ببینید دوستان، کلا همه یه همچین اوقاتی رو توی زندگیشون تجربه میکنن. منظورم نا امید بودنه. دوستان راهکارهای خوبی دادن و من فک میکنم که اگه بتونیم به یکی از راهکارها "کامل" عمل کنیم مشکلمون حل میشه.
به نظر من کتاب بخونید. یه کتاب به نام "قورباغه ات را قورت بده" هست که بسیااار محرکه. وقتی میخونید به شدت اعتماد به نفستون بالا میره. به طوری که میگید جابجا کردن کوه هم براتون سخت نیست. نویسندش هم آقای برایان تریسی، یکی از بزرگترین روانشناس های دنیاس. کتاب قطور و خسته کننده ای نیست. بخونید و اگه لذت بردید همینجا بگید تا بقیه هم تنبلی نکنن و اون کتابو بخونن.
شما فقط کافیه که استارت کار رو بزنید. همه کار که کردید، این یه کتاب هم روش. حتما بخونید. توی اینترنت هم هستش.
شرایط من فک کنم داغونه، مادرم کمرشو عمل کرده ، پدرم قلبشو عمل کرده, کنکور که قبول نمیشم، اول اردیبهشت اعزام خدمتم و ... ولی خوشحالم و از زندگیم لذذذت میبرم. روزگار سعی در شکستن ما داره ولی خودشم میدونه که داره مشت خودشو خسته میکنه.
کلا ۲ تا راه که بیشتر جلو پامون نیس... یا تسلیم شیم و بشکنیم و روز به روز افسرده تر شیم. یا اینکه بجنگیم و تسلیم نشیم و سعی کنیم خودمونو با شرایط وفق بدیم. حالا دیگه انتخاب با خودمونه. من که راه دوم رو انتخاب کردم.
موفففق باشید رفقا.