چویر اکسیر جوانی است!:
در سالهای اخیر ثابت شده است که رادیکالهای آزاد مهم ترین عوامل بروزشرایط پاتولوژیکی در بیماریهای التهابی، دیابت ملیتوس، ایسکمی قلبی و مغزی،سرطان و نقص ایمنی و پیری در انسان میباشد. تعداد زیادی از ترکیبهای آنتی اکسیدان طبیعی یا ترکیبی جهت درمان و یا پیشگیری از بیماریهای مرتبط با رادیکالهای آزاد معرفی شده اند، از طرفی با توجه به اثبات اثرات سوء و نامطلوب آنتی اکسیدانهای ترکیبی بر بدن انسان و با پیشرفت علوم و صنایع غذایی گرایش روزافزونی نسبت به جای گزینی افزودنیهای طبیعی به جای انواع ترکیبی بوجود آمده است. گیاه چویر با نام علمی Ferulago angulata متعلق به خانواده چتریان و دارای حدود سی وپنج گونه در سراسر دنیا است که حدود هفت گونه از آن در ایران رویش دارد. این گیاه که بومی ایران و خاص منطقه غرب است از دیرباز بهصورت سنتی و با افزودن به مواد لبنی به خصوص روغن، با ایجاد طعم بسیار مطبوع، از فاسد شدن آن جلوگیری و با قراردادن در لابلای گوشت برای مدتی آن را نگهداری مینموده اند.
چویر جایزهای است برای کسانی که استقامت کردهاند. آنها که مانشتی شدند و از قلهها بالا رفتند. اکنون چویر در دست، به دیار خود باز میگردند.
چویر۱ همزمان با مانشت۳ فعالیت خود را آغاز خواهد نمود.
وبسایت:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
چویر منتظر نظرات و پیشنهادات شما خواهد بود.