مرسی خانوم banou
صحبتاتون کاملا درسته ... موافقم ....
قدم به قدم //// به هر حال از یه جا باید شروع بشه دیگه ... کسی که قدیمیه نرم افزاره و الان دتراش هم بوده باشه که خب داره سر کلاس درس میده
اونیم دیپلمشه که هیچی
پس وظیقه شما و منه یا امثال ماست که گروه گروه بشیم و بشینیم روش کار کنیم
فقط واسه دلمون .... و عشق و علاقه
نه منفعت شخصی
هر چند معتقدم اگه کسی واسه دلش کار کنه ... خودش بیشتر از اون موقعی که واسه منفعت شخصیش کار کرد سودشو میبینه
اصلا همون ترجمه کتاب که گفتید ... شاید اولین قدم باشه واسه تشکیل یک گروه ..ولی اینا مدیریت میخواد ... من خودم به شخصه پایه ام.
(۰۴ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ب.ظ)sima2 نوشته شده توسط: دوست عزیز نویسنده این موضوع.. اگه یه سرچ کوچولو میکردین جواب خودتونو از پست های قبلی هم میتونسید بگیرید. تا حالا این موضوع به وفور در مانشت مورد نقد و بررسی قرار گرفته بود... لازم نبود این همه جنجال بشه ..
چرا ما ایرانیها فقط بلدیم حرف بزنیم؟؟؟؟
خود شما... تا حالا چقدر تلاش کردی که یه نخبه باشی؟؟ چقدر روی تکنولوژی هایی که کشورهای دیگه دارن نشستی فقط فکر (فقط فکر) کنی که چه جوری درست میشن؟ و همونو یه مقاله کنی( فقط در سطح ایده ای که داری )و بزاری یه نفر دیگه که قدرتشو داره پیاده سازی کنه؟
چقدر تلاش کردی کاری کنی که نمیگم تو دنیا. نمیگم تو کشور یا تو شهرتون... در سطح دانشگاهتون حرفی باشه برای گفتن...
قدیمیا خوب گفتن.. میگن یه سوزن به خودت بزن و یه جوال دوز به مردم... هر وقت من... شما ... و بقیه.. یه حرکت کوچولو کردیم.. یه کم به خودمون فشار آوردیم تا کشورمون پیشرفت کنه ... اونوقت حق داریم بیایم و اینجا نظر سنجی راه بندازیم و شلاق انتقادمون رو به دیگران بکوبیم...
<<<به امید روزی که حرفها عملی بشن برای پیشرفت و تعالی کشور مون >>>
دوست عزیز:
اولین چیزی که همه مردم یا کسایی که نشستن تو خونشون و تلاش نمیکنن
نداشتن روحیه نقد شدنه ...
کارگردان فیلم ایرانی ما باید وقتی توی دهن مردم بیوفته که بره جایزه گلدن گلاب و از اونور بگیره
اینجا کسی تقدیرش کرد؟تقدیر که نشد هیچ ..
با این حال به کار خودش ادامه داره
مورد دوم: شما نظر سنجیو نیگاه کن: ۷ نفر زدن گزینه ۱ رو //// بیشتر از بقیس
شما تا موقعی که روحیه شنیدن حرف نداشته باشی و فکر دل چرکین شدن داری چطور خودت میخوا پیشرفت کنی ؟
من خودم یه تاپبک زدم به اسم: رتبه دانشگاه تهراد و شریف در رنکینگ دانشگاه های جهان
خودم خوندم متاسف شدم
با اینکه پول اونور آب رفتن حتی واسه کشورای پر خرج دارم، ولی این رتبه دانشگاه خودمون فقط متاسفم کرد ...اینجا دارم میهونم واسه سراسری و میخوام تلاس کنم که به جایی برسونیم
نه اینکه بزنم برم اونور ... یا دل چرکین بشم
دوست عزیز: واقعیتها رو تا نخوای ببینی .... باید عکس پیشرفتو از توی تلویزونتون ببینی
راجع به خودمم: اینجا اومدم این بحثو مطرح کردم تا به جایی برسونم ... اصلا من هیچ ار نکردم و به قول شما این بحث قبلا بوده، خب من اومدم یه بار دیگه refresh کردم تا به یاد شما بیوفته نه اینکه بهتون بر بخوره
یه امید روزی که ظرفیت همه ما بالاتر از این باشه
یا علی