زمان کنونی: ۰۸ دى ۱۴۰۳, ۰۲:۰۲ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

گروه ارشد ۱۳۹۲

نظرسنجی: در صورتیکه هدف شما ارشد ۹۲ هست ، متولد چه محدوده سال و جنسیتی هستید؟
مرد ، ۶۵- ۶۴- ۶۳ ، به قبل
زن ، ۶۵- ۶۴- ۶۳ ، به قبل
مرد ، ۶۶- ۶۷- ۶۸ ، به بعد
زن ، ۶۶- ۶۷- ۶۸ ، به بعد
الان تصمیم جدی برای ارشد ۹۲ ندارم.
[نمایش نتایج]

ارسال: #۳۷۶
۱۲ خرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۱۶ ب.ظ
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲
[b]من از ۱۶ خرداد شروع میکنم.صفر صفرم.چون رشته ی من ICT هست و فقط از شبکه میدونم ومخابرات.امیدوارم دوستای خوب که کمکم کنن پیداکنم.[/b]
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Hamed92 , rozh66
ارسال: #۳۷۷
۱۲ خرداد ۱۳۹۱, ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ)Victorious نوشته شده توسط:  من هم شروع کردم یک بار اسفند شروع کردم بعد از چند هفته رها کردم رفتم دنبال کارهای دیگه
دوباره از خرداد شروع کردم من چند روز خیلی خوب پیش می رم بعد چند روز اصالا نمی خونم دوباره چند روز ...
با اینکه هدف، حوصله ... همه چیزم دارم ولی نمی دونم این حال و روز درس خوندن من بعدا اذیتم می کنه یا نه

اول هدف تعیین کن ، بعدش برای رسیدن بهش تلاش کن ، نه تلاش ۲۰ یا ۳۰ درصدی ، بلکه تلاش ۱۰۰ درصدی و با انگیزه
از امروز دوباره شروع کن و هرگز متوقف نشو و اگه روحیت کم شد بیا همین جا خودمون درستت می کنیم
تو باید رتبه تک رقمی بیاری

به سکوت سرد زمان ، به خزان زرد زمان
نه زمان را درد کسی ، نه کسی را درد زمان
۴
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: Victorious , skygirl_00 , reyhaneh64
ارسال: #۳۷۸
۱۲ خرداد ۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ ب.ظ)دانیال شیرافکن نوشته شده توسط:  اگه روحیت کم شد بیا همین جا خودمون درستت می کنیم
تو باید رتبه تک رقمی بیاری

خیلی با حال بود .Big Grin تعمیرگاه راه انداختی آقا دانیال؟ دست ما رو هم بگیر Heart

یا بگذرد یا بشکند کشتی در این گردابها...

خویشتن را تیزی شمشیر ده ............. باز خود را در کف تقدیر ده. (اقبال لاهوری)
۲
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: rozh66
ارسال: #۳۷۹
۱۳ خرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۴۴ ق.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
ممنون بچه ها که بهم روحیه دادین. از این به بعد بیشتر میخونم
۱
۰
ارسال: #۳۸۰
۱۳ خرداد ۱۳۹۱, ۰۲:۴۵ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
منم از اول اسفند که شروع کردم میانگین روزام بیشتر از ۳ ساعت نمیشه (بعضی روزا ۱ ساعت...بعضی روزا ۵ ساعت)
البته بیشتر هم کشش ندارم...!
ولی بعد امتحانا از خجالتش در میام Big Grin

آنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت : [تصویر:  53319_mrsbeasley.gif]
۱
۰
ارسال: #۳۸۱
۱۳ خرداد ۱۳۹۱, ۰۳:۲۹ ب.ظ
به نظر من آدم ۲ الی ۳ ساعت بخونه ولی مفید باشه . ( جمله فیلسوفانه بودا ) Cool
من شده یه ۴ ۵ ساعتی میام پای کتابا ولی همش فکرم جای دیگه ایه Tongue
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami
ارسال: #۳۸۲
۱۳ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۰۶ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:  به نظر من آدم ۲ الی ۳ ساعت بخونه ولی مفید باشه . ( جمله فیلسوفانه بودا ) Cool
من شده یه ۴ ۵ ساعتی میام پای کتابا ولی همش فکرم جای دیگه ایه Tongue
منم ۲،۳ ساعت مفید رو حساب میکنم...
یه کورنومتر دارم...وقتی میخوام شروع کنم به خوندن فعالش میکنم...وقتی فکرم میره جای دیگه غیر فعاله...
به ساعت نگاه میکنم میبینم ۳ ساعت گذشته...به کورنومتر نگاه میکنم میبینم ۱ ساعت رفته...!!! Big Grin

آنجا که رویاها به حقیقت می پیوندند...مرا خواهی یافت. ------------------------- وضعیت : [تصویر:  53319_mrsbeasley.gif]
۱
۰
ارسال: #۳۸۳
۱۳ خرداد ۱۳۹۱, ۰۴:۲۸ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
برای همتون آرزوی موفقیت دارم

یادتون باشه باید به اندازه ی آرزوتون تلاش کنید و وسطش کم نیارید

مطمئن باشید
۵
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , M.H.P , hamed_k2 , rozh66
ارسال: #۳۸۴
۱۳ خرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۲۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ب.ظ، توسط دانیال شیرافکن.)
دوستان به این صفحه هم یه سری بزنید
من خودم تاپیکشو راه اندازی کردم
امیدوارم که همه با هم به نتیجه برسیم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این صفحه را به دوستان خود هم بگویید.

۰
۰
ارسال: #۳۸۵
۱۳ خرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط:  با سلام حضور مانشتیای عزیزم
من متاسفانه و یا خوشبختانه مجدد میخونم
و با روزی ۲ ساعت( به دلیل مشغله کاری ) شروع کردم با گریمالدی.
برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم.

پیشنهاد : اگه مشغله کاری شما به نحوی است که تا نزدیکی های کنکور ادامه پیدا میکنه ، به دلیل کمبود وقت از خواندن گریمالدی خودداری کنید و یا در حد خواندن مباحث خاصی اکتفا کنید و بجاش روی لینز و CLRS وقت بزار

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: reyhaneh64
ارسال: #۳۸۶
۱۴ خرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۰۸ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
من ۳ هفته پیش تمام منابع رو تهیه کردم . هدف و انگیزم دارم اما هی این ور اونور می کنم تا سر این کتابا نرم اگم میشینم نهایتا ۲۰ مین بعد پا میشم تا نیم ساعت بعد میام سراغش. ۳ هفته کارم اینه. لااقل روزای اولم نیس ک بگم ایراد نداره ۳ هفته شده و من هرشب در حسرت روزی ک گذشت. نصف وقتم واس حسرت خوردن و پشیمونی میره باور کنین

۰
۰
ارسال: #۳۸۷
۱۴ خرداد ۱۳۹۱, ۱۰:۳۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ، توسط دانیال شیرافکن.)
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط:  من ۳ هفته پیش تمام منابع رو تهیه کردم . هدف و انگیزم دارم اما هی این ور اونور می کنم تا سر این کتابا نرم اگم میشینم نهایتا ۲۰ مین بعد پا میشم تا نیم ساعت بعد میام سراغش. ۳ هفته کارم اینه. لااقل روزای اولم نیس ک بگم ایراد نداره ۳ هفته شده و من هرشب در حسرت روزی ک گذشت. نصف وقتم واس حسرت خوردن و پشیمونی میره باور کنین

اگه واقعا انگیزه و هدف داشته باشی ، میشینی میخونی
یا اینکه متوجه نیستی داره دیر میشه یا اینکه سرت جایی گرمه که برات دلبستگی ایجاد کرده
پشیمونی دقیقا نقطه مقابل خوشحالی هست اگه یه روز شروع کنی و یه مبحثی رو واقعا بفهمی ، انقدر خوشحالی که فردای اون روز ناخودآگاه به طرف درس کشیده میشی
فعلا با روزی ۲ تا ۳ ساعت مفید شروع کن . ایشاالله نتیجه میگیری
اگه هم مشکل درسی داشتی بیا توی تاپیک زیر شاید بچه ها کمک کردن و مشکل رو حل کردن

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

۳
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , Aurora , SaMiRa.e , skygirl_00
ارسال: #۳۸۸
۱۵ خرداد ۱۳۹۱, ۱۲:۲۷ ق.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
بچه های مانشتی...

میدونین فرق درس خونا با اونایی که درس نمیخونن چیه؟؟؟

خیلی سادس...
اونا عادت دارن دارن بشینن رو کتاب و کامل یکی ، دو ساعت متمرکز بشن رو درس...
ولی اون یکی ها این عادت رو ندارن...تا میان یه مبحث رو بخونن خسته میشن...این باعث میشه نتونن رو درس متمرکز شن
...
پس بیایین عادت کنیم درس بخونیم و تا مبحث رو نگرفتیم از رو کتاب بلند نشیم

۴
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: rozh66 , SaMiRa.e , Parva , **sara** , siloi , skygirl_00 , nikou , Aurora , reyhaneh64
ارسال: #۳۸۹
۱۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۸:۳۳ ب.ظ
بچه ها :
میدونستید که اگه یک مثلت متساوی الاضلاع با ضلع ۲ داشته باشیم میتونیم اون مثلث رو به ۴ تا مثلث متساوی الاضلاع با ضلع ۱ تبدیل کنیم ؟
نکته ای از گسسته

۰
۰
ارسال: #۳۹۰
۱۵ خرداد ۱۳۹۱, ۰۹:۵۶ ب.ظ
گروه ارشد ۱۳۹۲
سلام بچه ها من یکی از افرادی ام که تصمیم جدی برای ارشد دارم ولی چون الان دارم امتحانای ترم اخر میدم از ۱۰ تیر شروع میکنم .

کامیابی و شادمانی تو در درونت قرار دارد، اراده کن که شاد بمانی، آن زمان، تو و شادمانی‌ات، میزبان نامریی دشواریها خواهید بود.((هلن کلر))Big GrinBig Grin
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش معماری کامپیوتر انرژی مثبت ۱ ۴,۵۱۳ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
  کارنامه نهایی ازمون دکتری داخل سال ۱۳۹۲-گرایش نرم افزار انرژی مثبت ۶ ۱۰,۱۳۴ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: hmaryam567
Lightbulb گروه ترجمه ی مانشت marvelous ۱۳ ۱۰,۳۶۴ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ziba_090
  گروه درسی آمادگی ارشد ۹۸ amir95 ۲۹۷ ۱۶۳,۶۴۲ ۰۶ فروردین ۱۳۹۹ ۰۸:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: قاصدک۲۳
  لینک گروه تلگرام کنکور ارشد آی تی و کامپیوتر firstiped ۱ ۴,۱۴۱ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580
  گروه پر انرژی کنکور ارشد کامپیوتر و فناوری اطلاعات در تلگرام popreza94 ۲ ۶,۶۹۹ ۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: kimia580
  قبول شدگان گروه مهندسی کامپیوتر ۹۷ F.N.44 ۵۱ ۳۱,۹۴۳ ۰۷ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
Thumbs Up گروه درسی آمادگی ارشد ۹۷ دختر مهربان ۵۹۶ ۲۹۳,۰۸۶ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
  [memrise.com] اعضا، گروه ها و اطلاعیه ها Farzamm ۱۷۱ ۸۵,۸۷۷ ۱۳ تیر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: omidah
  لینک گروه تلگرام ارشد آی تی arsin ۴ ۱۳,۳۰۷ ۰۸ تیر ۱۳۹۷ ۰۴:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: firstiped

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close