باسلام
شرایط اولیه من:
اتمام درس در سال ۸۷، ورودی ۸۳ دانشگاه.
از اول شهریور دقیقا شروع به درس خوندن کردم:
ویس سیستم عامل دکتر حقیقت
به گونه ای گوش می دادم که انگار سر کلاس هستم. ۴ ساعت هر جلسه است. بعد از جلسه من متن کتاب پارسه رو می خوندم.
ویس نظریه دکتر کارگهی
هر جلسه رو گوش می دادم. جزوه رو پرینت نگرفتم. بلکه از روی مانتیتور در یک دفتر می نوشتم. تمریناتی که دکتر کارگهی می گفتند مهم است را بعد از اتمام هر جلسه کامل حل می کردم. اگر تمرینی رو حل نمی کردم نمی رفتم سراغ جلسه بعدی.
ویس پایگاه داده دکتر روحانی
بعد از یک جلسه به این نتیجه رسیدم خودم بخونم سریعتر پیش می رم. چون پایگاه دادم عالیه
ویس منطقی و گسسته مهندس یوسفی
بعد از ۲ جلسه دیگه گوش ندادم و پوران رو خوندم
البته در مورد گسسته توصیه اکیدم گریمالدیست.
ویس معماری دکتر اجلالی
اول باید با متن درس آشنا باشید بعد گوش بدید. من اول از روی پوران اصول و کلیات رو می خونم و با ویس پیش می رم.
ویس کامپایلر دکتر کارگهی
حتما باید از قبل اطلاعات داشته باشید. ایشان سطح بالا درس می دهند و بسیار مفهومی
ویس کامپایلر مهندس شاپوری
بسیار خوب هستند. برای شروع عالی. حتی اگر پیش زمینه ای نداشته باشید بسیار مفید است.
ویس طراحی الگوریتم دکتر سید جوادی
من در ابتدا ۳ جلسه از ایشان را گوش دادم بعد بی خیالش شدم! چون هیچی نمی فهمیدم. وقتی متن درس رو خوندم تازه فهمیدم ایشان چی می گفتند!
برای همین حتما باید از قبل کتاب مرجع را مطالعه کنید. ایشان بسیار مفهومی و خوب درس می دهند.
من اگه زمان برگرده به قبل، از اول تابستان با همین ویسها و کتاب های مرجع شروع می کنم. تا آخر تابستان تمام می شود. البته به همت خودتان هم بستگی دارد. البته به غیر از پایگاه داده!
البته این را هم بگویم که خیلیها هستند که با ویس ارتباط برقرار نمی کنند.
برای من که بسیار بسیار بسیار عالی بود. مخصوصا اینکه مدت ۳ سال از فارغ التحصیلیام می گذشت و خیلی از درسها فراموشم شده بود.