این حرف من نیست ولی تا اون جایی که من شنیدم(نه از نوحه خونا )و میدونم ۵ تن قبل از خلقت دنیا وجود داشتند و زمانی که حضرت ادم (ع) بدلیل گناهش از بهشت بیرون فرستاده می شه و به درگاه خدا واسه گناهش گریه و زاری می کنه جبرئیل(البته مطمئن نیستم همین ملک بوده باشه) بهش نازل می شه و میگه اگر می خوای توبه ات قبول بشه خدا رو به امام حسین قسم بده که در این صورت توبه اش قبول می شه این چیزیه که در مسجد کوفه در مقام حضرت ادم گفته می شه .
البته شاید حق با شما باشه و لازم باشه منبع موثق برای این صحبت اورده بشه
----------------------------------------------------------------------------------------------------
در ادرس زیر تا حدودی این مساله رو باز کرده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در انتهای این صفحه از این ادرس مطلب زیر گفته شده است:
حضرت امام خمینی (قدس سره) در این باره گفته است: بدان که برای اهل بیت عصمت و طهارت ـ علیهم السلام ـ مقامات شامخه روحانیه ای است در سیر معنوی الی الله که ادراک آن علماً نیز از طاقت بشر خارج و فوق عقول ارباب عقول و شهود اصحاب عرفان است، چنانچه از احادیث شریفه ظاهر شود که در مقام روحانیت با رسول اکرم (ص) شرکت دارند و انوار مطهره آنها قبل از خلقت عوالم مخلوق، و اشتغال به تسبیح و تحمید ذات مقدس داشتند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
یا در ادرس:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
لَوْلا'ک لَما' خَلَقْت اْلاَفْلاک «اگر تو نبودی افلاک را نمی آفریدم .»
لَو لا' مُحمَّدٌ(ص) ما' خَلَقْت الدُّنیا' وَالا'خِرَه وَلاَ السَّمو'ات وَاْلارْض وَلاَالَعَرْش وَلاَ الکُرسِی وَ لاَ اللُوْح وَلاَ الَْقلَم وَلاَالجنَّه وَلاَالنّارَ وَلَوْلا' مُحَمَّدٌ ما'خَلَقْتُک یا' آدَم
اگر محمد(ص) نبود نه دنیا را خلق می کردم و نه آخرت را،همچنین نه آسمان و نه زمین و نه عرش و نه کرسی و نه لوح وقلم ونه دوزخ را خلق می کردم . و اگر محمد(ص) نبود ای آدم، تو راخلق نمی کردم .
خَلَقْتُک لاِجلْی وَخَلَقْت الاَشیْا'ءَ لِاِجْلَک
تو را برای خودم آفریدم و اشیاء را برای تو
--------------------------------------------------------------------------------------------------
مطلب زیر هم از سایت رشد اورده شده:
جابربن عبدالله انصاری از رسول خدا صلی الله علیه و آله درباره علی ابن ابیطالب پرسید.
پیامبر فرمود:« آه، آه ای جابر، از بهترین مولودی که پس از من به دنیا آمده است، میپرسی! خداوند علی را به صورت نوری از نور من آفرید، مرا نیز به صورت نوری از نور او آفرید و هر دوی ما را به صورت نور واحدی از نور خودش آفرید.
خداوند ما را پنجاه هزار سال پیش از آنکه آسمانی بیافراشد، زمینی بگسترد و تاریکی و روشنایی و دریا و هوایی را بیافریند، آفرید؛ آنگاه خودش را تسبیح کرد، ما نیز او را تسبیح کردیم، خودش را تقدیس کرد، ما نیز تقدیسش کردیم، و بزرگی خودش را ستود، ما نیز او را ستودیم. سپس پاداش تسبیح و تقدیس و ستایش ما را عطا فرمود: از تسبیح من آسمان را آفرید و آن را برافراشت، زمین را آفرید و گستراند، و دریاها را آفرید و عمق بخشید. از تسبیح علی نیز فرشتگان مقرب را آفرید.
به همین جهت از آغاز خلقت ملائکه تا قیامت، هر گاه فرشتگان تسبیح کنند، آن تسبیح برای علی و شیعیان او منظور خواهد شد.»
منبع:
بحارالانوار، ج ۳۵، ص ۹۹، حدیث ۳۳
-----------------------------------------------------------------------
و همچنین در سایت javab.ir اومده که:
---چرا خداوند قبل از خلقت آدم از حضرت محمّد"ص" امام علی و حضرت فاطمه، امام حسن و امام حسین نام برده است و فرشتگان اعمالی را برای این بزرگواران قبل از خلقت انجام دادهاند، ولی در خصوص حضرت عیسی این گونه نیست؟منظور این که تا این حدّ بزرگی و عزّت وجود ندارد.
خدا بین مخلوقات عدهای را به عنوان پیامبران و امامان معصوم برگزید که گل سرسبد خلقت الهی هستند و بار سنگین رسالت الهی را بر دوش آنها نهاد.
این بزرگواران دارای رتبه و مقام واحدی نیستند و هر کدام در رتبه خاصی قرار دارند. خدا پیامبر خاتم حضرت محمد(ص) و ائمه اطهار(ع) را به جهت شایستگی و کمالات وجودی را بر تمامی پیامبران برتری داد و چون خداوند به همه امور آگاهی دارد، در علم ازلی خداوند مقام برتر پیامبر و امامان معصوم ثبت و ضبط شده بود.
طبق نص صریح قرآن مقام امامت بسی عظیمتر از مقام پیامبر میباشد و حضرت ابراهیم بعد از این که سالیان سال در مقام رسالت انجام وظیفه نمود و آزمایشهای زیادی را با موفقیت پشت سر نهاد، مورد خطاب الهی قرار گرفت که:"إنّی جاعلک للناس إماما؛(۱) ای ابراهیم!من تو را بین مردم امام قرار دادم".
در حدیثی از امام صادق سؤال شد:"اذ ابتلی ابراهیم ربه بکلمات؛ خدا ابراهیم را با کلماتی آزمایش نمود".(۲)
(بعد از آن که سربلند از آزمایش خارج شد و به مقام امامت رسید) آن کلمات چه بود؟حضرت فرمود:"کلماتی بود که حضرت آدم از پروردگار دریافت نمود و توبه کرد و او گفت:"ای خدا!تو را میخوانم به حق محمّد و علی و فاطمه و حسن و حسین، که توبه مرا بپذیری. پس خداوند او را بخشید. به درستی که خداوند بخشنده و مهربان است".(۳)
روایات فراوانی در برتری ائمه اطهار بر پیامبران پیشین الهی و از جمله حضرت عیسی وارد شده است. امام علی(ع) فرمود:"هیچ کس با ما اهل بیت قیاس نمیشود!" پس طبق این احادیث و احادیث بسیار دیگر یقیناً مقام پیامبر اسلام و اهل بیت از همه برتر است. در روایات فراوانی وارد شده که آدم هنوز خلق نشده بود که نور وجود ائمه د رعرش خدا بود. وقتی آدم خلق شد، آن انوار طاهره مشاهده نمود.(۴)
پی نوشتها:
۱/ بقره (۲) آیه ۱۱۸/
۲/ بحارالانوار، ج ۲۶، ص ۲۶۹، ح ۵/
۳/ همان، ح ۳/
۴/ همان، ج ۲۵، باب اوّل.