(۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ۰۸:۰۷ ب.ظ)sss نوشته شده توسط: اشتباه بودن این خبر بیش از همه منو خوشحال میکنه. ولی نکته ای که تو متن خبر هم ذکر شده، این آمار کسانی است که در ابتدای سال تحصیلی ثبت نام کردن، زمانی که قرار بود کلاس ها حضوری برگزار بشه. واضحه که ثبت نام کردن، به معنای حضور تا پایان سال تحصیلی نیست. قبل از نوشتن در اینجا، جویای نظرات معلم ها شدم که با توجه به تجربه چند ساله، اکثرا خبر تکذیب شده رو خالی از واقعیت نمی دونستن.
خیلی هم ممنون که دغدغهی تحصیل اقشار ضعیف جامعه رو دارید.
ایرادی که من به شما گرفتم, در باب معضل نبود, در باب انعکاس معضل بود.
بساط این واکنشهای هیجانی به اخبار باید جمع بشه. به اندازهی کافی ضربه خوردیم.
حتماً توقع دارم از قشر تحصیلکرده که به سهم خودشون کمک کنن در این راه. نه اینکه خودشونم ناخواسته کمکحالِ غالیان باشن.
رسانههای بیگانه که جای خود, رسانههای حکومتی و به طور کلی تمام هزینهها و بودجهها و تمهیداتی که خرج ضلع رسانه در کشور ما میشه متاسفانه در راستای مهندسیِ افکارِ عمومی هست, نه تنویر افکار عمومی. یعنی بجای اینکه ملت رو آگاه کنن از حربهی مهندسی افکار جامعه, ترجیح میدن خودشون از این حربه علیه ملت استفاده کنن!
تو همچین اوضاعی تنها راهکار پیشرو اینه که خودِ افراد بصورت خودجوش مسئولیت آگاه کردن جامعه رو به گردن بگیرن, و این از نگاه من یکی از بزرگترین خدمتهایی هست که در حال حاضر میشه به جامعه کرد. من جداً نگران این موضوع هستم و اصلاً حس خوبی نسبت به آینده ندارم. برای همین ترجیح میدم سختگیر باشم و از شما هم میخوام سختگیر باشید.
احساسم به آیندهی سیاهی که در انتظارمون هست اینه که در باب مثال؛ تا امروز دامنهی ظلم هرچقدر هم وسیعتر میشد, لااقل مظلوم از مورد ظلم واقع شدن خودش باخبر بود, تَه این مسیری که ما داریم میریم همینم ازمون میگیره! بردههایی میشیم که از برده بودن خودمون بیخبریم!
پ.ن: اینا که نوشتم قاعدتاً در واکنش به این خبر نبود, این خبر بهونه شد تا اینا رو بنویسم.