(۲۱ خرداد ۱۴۰۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: توزیع cent-os رو پیشنهاد می کنم اکثر سرورها هم از این توزیع استفاده کردن
اولا cent-os نیست و centos هست خط فاصله از کجا اومد باید از خودشون پرسید به هر حال رشته کامپیوتر باید بسیار به این چیزا دقت کنه
(۲۱ خرداد ۱۴۰۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (21 خرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۴۷ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: لینوکس اگه هدفی پشتش نباشه ممکنه ۴ تا دستور هم ادم یاد بگیره و بعد با خودش بگه خوب که چی همون ویندوز که راحت تر بودم! لینوکس یه سیستم عامل تجاری یا عمومی نیست بیشتر به کار کسی میاد که از امکانات اون بخواد بهره ببره
البته تجربه کار با اون به هر حال واسه رشته کامپیوتری لازمه اما بدون هدف خیلی سریع این تجربه جدید تموم میشه
مثلا چه هدفی داشته باشیم؟
من می خواهم مثل اون چیزی که آقای خیام گفتند در کار با سرور هم کمک کنه ...
کار کردن با سرور یه کار تخصصیه و اینجور نیست که بگیم خوب یه خورده هم با سرور کار کنم! و این سرو کله زدن با سرور هم واسه کسی پیش نمیاد مگه خودش بخواد سرور رو دست بگیره وگرنه به طور معمول خود شرکتهای هاست این کار رو می کنند. اگه هدف شما devops شدنه شروع خوبی میتونه کار کردن با centos باشه هر چند که اصول لینوکس ثابته و به توزیع خاصی وابسته نیست ضمن اینکه نسخه های سروری هم متنوع هست مثلا خود اوبونتو هم نسخه سرور داره