(۰۶ آبان ۱۳۹۹ ۰۳:۳۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: خب اون متخصصانی که می اومدن اینجا و در چند صفحه از بازار بورس صحبت می کردن و طوری حرف می زدن کسی که وارد این بازار نشده نمی فهمه الان کجان بیان اظهار نظر کنند
پول مردم به باد رفت
اگه منم مشمول این غضب و دادگریت میشم باید عرض کنم خدمتت
طبیعت بورس همیشه همین بوده که در زمان اوج و به اصطلاح سترانگ ترند بازار, دعوت یا همون ریفرال های مرسوم به بورس هم به موازاتش اوج گرفته و همه از روی خیرخواهی بوده و هست. این یَک.
دعوتهایی که لااقل من اینجا دیدم همه مستدل و با پشتوانهی خبرهای خوب و تحلیلهای فاندامنتال و تکنیکال معقول بودن. قبلاً هم اشاره کردم و دیگه خود اون بالاییها هم از حاشا کردنش کوتاه اومدن که بورس ایران بویژه در این سال دستوری کنترل میشه. نه من و نه دیگر دوستان کف دستمون رو بو نکرده بودیم که قراره خشم شب بزنن به بورس. من پیشنهاد خرید طلا و سکه و بیتکوین هم اینجا داده بودم و حتی گوشزد به خروجشون, بورس رو میبینی اینا رو هم در کنارش ببین. این دو.
بازار رو با بانک اشتباه گرفتی. این سه.
من از طرف خودم هیچوقت به هیچکس چیزی تحت عنوان «سیگنال» ندادم و همیشه هم به کمتجربه بودنم در این بازار معترف بودم. فقط و فقط واسه واچلیست بچههایی که در بورس فعالن نمادهایی رو پیشنهاد دادم. که خیلیاشونم خوب جواب دادن. وظیفهای برای پاسخگو بودن بر عهده ندارم چون این تاپیک تخصصی نیست و باز هم همیشه لابهلای هر بحثی اشاره کردم که اینجا گفتوگو تحت هر موضوع و زمینهای در سطح یه گپ دوستانه است. نه یک تحلیل موشکافانه. مشکل از شماست که انتظارتون از مباحث بالاست. با این وجود هنوز هم راجع به پیشنهادهای خودم حاضر به پاسخگویی هستم, مشروط به اینکه دقیقاً اشاره بشه به کدوم پیشنهاد! این چهار.
اگه از بابت عرضهاولیه هایی که خریدی ناراحتی خودت رو ملامت کن نه بقیه رو. قطعاً تفکرت مثل خیلیای دیگه این بوده که عرضه اولیه هیچوقت ضرر نداره!! این پنج.
باد سوا نمیکنه. دَرهم جمع میکنه میبره. اگه سوختیم همه با هم سوختیم. شَش.
اگه واقعاً دنبال سیگنالهای ویژه و بهتره بگم لوبیای سحرآمیز میگردید تنها پیشنهادی که در آستین دارم رو در اختیارتون میزارم: ۲تا بالا, ۲تا پایین, چپ, راست, چپ, راست, ضربدر, دایره.