(۲۹ مهر ۱۳۹۹ ۰۶:۰۵ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (29 مهر ۱۳۹۹ ۰۴:۲۶ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: امروز میرم یه ماشین ببینم اگه خوب بود بخرم. البته مدل سال ۲۰۰۷ هست. نمیدونم چند سال میتونه عمر کنه ولی دلم نمیاد زیاد پول بدم به ماشین. :/
من جات باشم یه ذره جدیدترش رو میگیرم تا بعدا راحتتر فروش بره، مثلا ۲۰۱۲ به بعد. به برگشتِ پولت فکر کن چون بعدا کمتر توو مضیقه خواهی بود (مگه اینکه کلا خسیس باشی
).
البته هر کشوری شرایط خودش رو داره، شاید فروش ماشین کار کرده توو آلمان راحت نباشه چون توو اروپا ماشین واسه دانشجوها زیاد متداول نیست اما اینجا برعکس. ماشینهای زیر ۱۰۰ مایل راحت فروش میره. حدود پنج هزار تا میدی، دو سه یا چار سال استفاده میکنی بعدش چار هزار میفروشی. اما اگه قدیمی باشه سختتر فروش میره.
درسته اما اینو میخوام ۳۰۰۰ یورو بگیرم. بعدشم میندازمش سطل آشغال

اینجا ماشین گرون تر از آمریکاست فکر کنم. مثلا VW Golf مدل ۲۰۱۳ کم کار مثلا ۵۰,۰۰۰KM بخوای بگیری باید حدود ۹۰۰۰ یورو پول بدی... موقع فروش چهار سال دیگه با ۱۵۰,۰۰۰KM به زورررر باید ۴۰۰۰ تا اینا بفروشیش (چون کلا ماشین خیلی کار کرده اینجا طرفدار نداره)... واسه همین فکر کردم از همون اول یه ارزون بگیرم که موقع فروش دلم نسوزه. بعد ۴-۵ سال هم یه ماشین بهتر میگیرم اینو میدم دست زنم

...