(۲۷ مهر ۱۳۹۹ ۰۱:۳۴ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: لطفا اگر هم درباره خارج از ایران صحبت میشه بیایید بگید چطوری میشه مهاجرت کرد کدوم کشورها بهترن و دلیل مهاجرت چیه در واقع راهکار بدید !
اگه ی فرد فعال توی حوزه آیتی باشی (برنامهنویس، دیتا ساینتیست، دیزاینر و حتی پروداکت منیجر و ... بقیه رشتهها رو نمیدونم چه شکلیه) میتونی از طریق گرفتن ویزای کار مهاجرت کنی به یک سری از کشورها. حداقل نیازش هم تخصص توی یکی از حوزهها + زبان برای مکالمه است.
(۲۷ مهر ۱۳۹۹ ۰۱:۳۴ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: یه سوال چالشی اگه تو ایران مثلا یه خونه تو تهران و یه ماشین مثلا دنا پلاس داشتید و درامد ماهیانه الان حداقل ۱۰ میلیون بازم دوست داشتید از ایران برید ؟
مهمترین نکتهاش اون درآمده که با قیمت دلار تغییر میکنه یا نه. من سه سال پیش نزدیک ۱۰۰۰ دلار میگرفتم و خیلی راضی بودم از شرایط.
من چند هفته است تصمیم گرفتم قید وابستگیها رو بزنم و ببینم میتونم کاری مهاجرت کنم یا نه
کشورهای مقصدی که دوستان رفتن بیشتر به هلند، آلمان و سوئد محدود میشه. من مقایسهای که خودم انجام دادم این شکلی بود که توی آمستردام قدرت خرید بیشتری نسبت به استکهلم خواهم داشت ( بیشتر به خاطر معافیت ۳۰ درصدی تکس برای ۵ سال اول )
ولی ی سری مقایسه که میدیدم میگفت برای آینده که بچهدار بشی سوئد بهتره
هزینه تحصیل و ...
این
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هم کمک میکنه ی تخمینی از هزینهها داشته باشید