البته بنظرم اروپا هم همین مشکل صفو اینا رو داره اکثر جاهاش. مثلا اگر من کارم اورژانسی نبود و مریض شده بودم اول باید بری درمونگاه محلی، و معمولا اونجا یه پرستار ببینتت اگه حس کرد نیاز به ویزیت دکتر داری یه چند روز طول میکشه تا دکتر عمومی ببینتت و عملا تا زمانی که نوبتت بشه، خودت خوب میشی اگه بیماری ت سرما خوردگی و انفولانزا باشه!!! اگرم خوب نشده بهت میگه چیزیت نیس، جوشونده بخور خوب میشی:/
البته واسه همین فک میکنم سیستم ایمنی بدنشون خیلی قوی تره از ما. بچه های ایرانی یه مشت قرص با خودشون هر سال از ایران میارن اینجا..
بیاین نکات جالبی که دیدین رو بگین: بجز اون مورد یه چیز جالب دیگه هم که اینجا هست راجب بچه هاست از بارداری تا بزرگ شدن. اینه که بچه ها تا ۱۹ سالگی کل هزینه ی درمانشون و حتی دندون پزشکی شون رایگانه (بزرگسالان تا سقف ۱۱۰۰ کرون در سال برای درمان و دارو میدن. هر چی بیشتر بشه دولت میده. هر ده کرون تقریبا میشه یک یورو). دولت از بدو تولد به اندازه ی هزینه های اضافی خورد و خوراک بچه ماهی ۱۵۰۰ کرون پول میده به خونواده شون. مدرسه و دانشگاه و مهد کودکم که کلا رایگانه. واسه مدرسه هم هیچ والدینی حق نداره خودکار و دفتر و کتاب و کیف و ... واسه بچه ش بخره که توی مدرسه استفاده کنه، دولت میده چون اعتقاد دارن باعث ایجاد تبعیض میشه و نهار و تغذیه هم توی مدرسه بهشون میدن و باز والدین حق ندارن چیزی بدن بچه ببره مدرسه. از کلاس هفتم به بعد هم مدرسه بهشون لپ تاپ و ایپد به صورت امانی میده واسه انجام تکالیفشون. تا ۱۲ سالگی حمل و نقل شون رایگانه و تا ۲۰ سالگی نصفه هزینه ش. آهان مرخصی زایمان هم به بابا و هم به مامان بچه تعلق پیدا میکنه
اونم در مجموع ۴۸۰ روز
خلاصه کلام: دولت میگه شما فقط بزا بقیه ش با من (شوخی)