(۱۹ خرداد ۱۳۹۹ ۰۴:۱۵ ق.ظ)A.D نوشته شده توسط: احمقانه ترین کار دنیا بحث کردنه حتی اگه تو سقراط باشی و طرف مقابلت ارسطو.
ما با حرفامون خودمون رو گول میزنیم. وقتی که باید مشعول انجام کاری باشیم و نیستیم پس سعی میکنیم که یه کار دیگه انجام بدیم که گذشت زمان اذیتمون نکنه و حرف میزنیم.
قبلا حرفای خوب مکتوب میشد و بقیه اراجیف همونجوری شفاهی میموند الان همه ما یه انتشارات دو پای سیار هستیم که جسارت اینو پیدا کردیم که هر مزخرفی به ذهنمون رسید رو بریزیم تو مخ بقیه و بقیه هم همونطور که ما به یه سطل زباله نیاز داریم ناچارن ناز ما رو بکشن.
باید یه جوری از این وضعیت خودمون رو نجات بدیم.
یه تجربه دارم در مورد ویرایش عکس نمیدونم شما هم داشتید یا نه. یه عکس رو میارم نورش رو کم میکنم شفافیتش رو زیاد میکنم روش فیلتر میذارم برشش میدم خلاصه از هر امکانی که نرم افزار بهم میده استفاده میکنم و بعد که کارم تموم میشه و عکس اول رو نگاه میکنم میبینم اولش خیلی بهتر بود.
خیلی تلخه آدم قبول کنه قرنها رنج کشیدیم و به جایی رسیدیم که اولش خیلی بهتر بود.
(۱۸ خرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۱۴ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: مادر بزرگ مهربونم به رحمت خدا رفت خدا......
تسلیت میگم. همینکه یه مدت داشتیش و از مهربونیش لذت بردی خوش شانس بودی.خاطرات خوب هیچ وقت از بین نمیرن. کمترین فایدشون اینه که باعث میشه آدم دلتنگ بشه. دلتنگی نعمت قشنگیه.
سه هزار سال پیش در یونان باستان تمدنی طلایی شکل گرفت که به دوران پریکلس معروفه. حتی سوئیس و آمریکا قوانین اساسیشون رو از روی قانون اساسی دوران پریکلس نوشتن و هنوز داره استناد میشه به اون دوران. اما چرا استناد میشه؟ چرا دوران طلایی یونان باستان معروفه؟
در این دوران جرقه ی یه پیشرفت اجتماعی با حضور سقراط کبیر رقم میخوره. سقراط میرفته در بازار آگورا که در مرکز آتن قرار داشته و همه رو به بحث میگرفته و خصوصا مخاطب اصلیش جوانها بودن. سقراط یه زنی داشته به نام کسانتیپه که این خانم به شدت به سقراط اعتراض داشته و دقیقا نقطه ی مقابل اون بوده و همیشه فکر میکرده که بحث کردن های سقراط رو باید گذاشت لب کوزه آبشو خورد.
اما همین سقراط پیروانی کسب میکنه و شاگردانی مثل افلاطون و ارسطو تربیت میکنه. با بحثهایی که سقراط در بازار آگورا راه می انداخته، مردم تشویق میشن که حرف بزنن، مردم تشویق میشن که شک کنن و سوال بپرسن و از همه چی به این سادگی نگذرن. همین میشه که درام شکل میگیره، نمایش اجرا میکنن و نقد اجتماعی میکنن، خود پریکلس به عنوان رهبر یونان ردیف اول تو تماشاخانه ها مینشسته و در طول نمایش بارها با سطل گه ازش پذیرایی میکردن و به سر و روش میریختن. و چیزی که بوده اون فقط عذر خواهی میکرده بابت چیزی که بوده و این گه نصیبش شده. حالا شما فکر کن کدوم رهبر در یک جامعه در طول تاریخ غیر از پریکلس بوده که این رفتار باهاش شده باشه و دم نزده باشه؟ دموکراسی از این بالاتر؟
به خاطر همین بحثها سطح تفکر مردم بالا میره و دموکراسی طلایی یونان باستان شکل میگیره.
من نمیخوام تاریخ توضیح بدم اینجا، ولی خوبه آدم یه کم حس همکاری و حساسیت نسبت به زندگی خودش داشته باشه. بحث کردن نه تنها کار بیخود و هجوی نیست، بلکه بسیار سازنده هم هست به شرطی که روی اصول خودش انجام بشه. و کسی که از اصول بحث کردن اطلاعی نداره نباید نظری بده.
اصلا نمیخوام بگم خیلی حالیمه یا حالا، ولی هر چی باشه ، در برابر شماها که مهندسی خوندین و ادعا میکنین که خیلی بارتونه، منم انسان شناسی ، جامعه شناسی، روانشناسی و فلسفه رو زیر و رو کردم. بنابراین کاملا میدونم چی دارم میگم و اصلا هم احتیاج ندارم کسی راجع به بحث کردن من نظر بده.
همه حق دارن بحث کنن، همه حق دارن بحث ایجاد کنن، چرا که انسان موجودی پرسشگره و باید سوال کنه تا به جواب برسه، باید بحث کنه تا به نتیجه برسه و تنها راه نجات و روشنگری همین بحث هست. من به عبارتی چه شما فکر کنی چه نکنی دارم کار خودمو انجام میدم و اصلا قصد گذران زمان رو هم ندارم.
واقعا متاسفم که کوچکترین جرقه های روشنگری رو به اسم وقت گذرونی میبینیم و ازش فراری هستیم. واقعا متاسفم که در سالهای آغازین قرن بیست و یک، ادعامون میشه که تحصیل کرده هستیم و به خودمون اجازه میدیم اینطوری برخورد کنیم و آدمای دیگه رو قضاوت کنیم. شما اگه خیلی ناراحتی میتونی وارد بحثها نشی و فقط رد شی بری. اصلا دلیل نداره توهین کنی. همیشه اول خوب برآورد کن با کی طرفی بعد حرفو از دهنت بنداز بیرون.
بازهم میگم تنها راه نجات به وجود اومدن اجتماعات پرسشگر هست و بحث کردن کمک میکنه تا به روشنگری برسیم. وگرنه من به اندازه ی کافی مشغله و دردسر دارم و میتونم برم و به کار خودم برسم. و برام اصلا بهتره اینطوری مورد خطاب و توهین واقع نشم.
محض اطلاع شما تمام حرفهایی که زدم در طول این بحث برگرفته از نظرات بزرگان بود، حالا اگه به نظر شما مزخرفه مشکل خود شماست. در ضمن شما درگیری های شخصی خودت رو میتونی جلو آینه خالی کنی. توهین اصلا کار خوبی نیست.