(۲۶ خرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۴۵ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۲۲ ب.ظ)Javad Street نوشته شده توسط: جو اینجا سنگین شده بوده(مثل مه لندن)،تا اینکه خانم خلیل پرور جو رو دگرگون کرد.
شما که کمتر از دو هفته از تاریخ عضویتتون نمیگذره ؟!؟!
حالا منظور اوشون که جو این چند روز بوده ولی یه سال (یا بیشتر) میشه کلا من اینجا uncomfortable هستم. علتشم پدیدهی کاربرای تازهواردی هست که بقیه رو مث کف دستشون میشناسند، خاصه اینکه دیگه حفظ ظاهر هم نمیکنند و از همون ثانیهی عضویت از وسط بحث میان رشتهی کلام رو دستشون میگیرند. من خودم فرومباز بودم ولی یادمه بعد از دو سال بیشتر که اینجا سر میزدم، اولین بار که شما سؤال ویاچدیال پرسیدید پیش خودم گفتم این چه جوری مدیره نمیشناسمش.
بعضی از کاربرای دیگه هم مثل جنین انسان اوایلش gender neutral وارد میشن و بعد از یه مدت نسبتا طولانی مشخص میکنند زن هستند یا مرد، که اونم صدا و تصویر نمیخونه. خلاصه اینکه بدونی با کی حرف میزنی و چه قِسمی از بشر سرِ کارت گذاشته چیستانی شده برا خودش.
جو اینجام همینه سنگین شده؛ من که دیگه هیچیِ اینجا رو جدی نمیگیرم، صرفاً میام بین سرویس مخفیهای کاگِبِ (هر چند که یکی دو نفرشون خیلی هم مخفی نیستند ;) ) یه وُلهای میدم و میرم. درسته مام اسرار نظامی رد و بدل نمیکنیم و شلوغ بودنِ اینجا بِه از قبرستون شدنش هس، ولی خیلی فرق میکنه بدونی حدوداً با کی و چه اعتباری صحبت میکنی.
پینوشت: یکی از عزیزان هم یه سالی میشه عضو شده قشنگ یادمه از همون روز اول توو پروفایلا هست. دوست عزیز خسته نشدی؟ چی رو میخوای کشف کنی بگو خودم با جزئیات برات توضیح بدم.