(۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۳۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: با بچه ها شرط بستم بریم باشگاه چند نفری هر کسی پرسه سینه وزنه بیشتر زد بقیه باید اونو به صرف نهار دعوت کنه من روی ۱۰۰ کیلو شرط بستم خدا کنه بتونم بزنم ...
ماشالله معلومه تو این دو سه روز کلی رفیق جمع کردی : ) )
(۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۰۱:۱۸ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: چند بار دیت(خرما) رفتی؟
تا حالا نمیدونستم date معنی خرما میده!
جالب بود
(۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۰۱:۱۸ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: جملهه ۲پهلوو بود ولیی وجهه مثبتشو درنظر میگررم.
تصویررساری ذهنی م خووبه. وقتیی راجب کسیی شنیدهه باشممم وبعد ببینمش,معمولن خ نزذیک ب تصورمه
والا من هرچی فکر کردم پهلوی دیگه ای پیدا نکردم
به نظرم نبوغ خاصی میخواد انقدر خوب تجسم کردن, به هرحال بچه های اینجا خیلی شخصیت پردازی نمیکنن که بشه خوب حدس زد
تو باس روانشناس میشدی
(۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۰۵:۴۵ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: به شخصه خیلی مشتاقم بدونم تصورات کاربرها قبل از دیدن عکس من چی بوده ؟
من تو رو آمیزه ای از مجسمه ی خیام و عکس اون بچه که قبلنا میزاشتی تصور میکرد
یه آدم چاقِ نسبتاً بور : ) )
(۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بنده به این نتیجه رسیدم که آدمای مجازی باید همون مجازی بمونن ... ژن بشر هنوز زوده واسش ارتباطات مجازی رو هضم کنه.
بله منم دقیقاً همین دیدگاه رو دارم
حتی رو تلگراممم عکس نمیزارم مگه به ندرت
فضای مجازی اسمش رو خودشه؛ مَجاز نه دروغه نه واقعیت, یه چیزیه بین این دو
حالا این سورپرایز شدن با عکس تازه یه طرف ماجراست. بچه هایی که سابقه ی دیدار حضوری با دوستان مجازیشون رو دارن طبق گفته هاشون به مراتب بیشتر از این سورپرایز میشن
این عکسم موقتی گذاشتم, اینجا محیطش امنه نسبتاً و اینکه خیلی هم نیاز نیست اینجا مجازی بود, و اینکه بچه ها یه جنبش راه انداختن و ما هم احترام گذاشتیم, و البته اینکه خیلی وقته اینجام و خواستم تصورات غلط رو تا حدوی بشکنم
(۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من که فکر نمیکردم ریشتو بزنی : )))
ریش میخوای محرم و صفر بیا : )))))