واقعا درست می گید این حرفا واقعیت هایی هستند که خیلی از ما کاملا تجربه کردیم
دقیقا همه حرفاتون را با تمام وجود درک کردم
تازه روی خوش قصه اینه که داریم کار میکنیم و می تونیم همون آرزوهای کوچولو را برآورده کنیم خدا نکنه ی دوره بیکار بشیم
(۲۸ فروردین ۱۳۹۸ ۰۹:۰۰ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: منم مثل شما. یه دوستی داشتم از زمان کارشناسی با هم بودیم. آقا این فقط وظیفه داشت درس بخونه و تمام. بچه شهرستان بود، کل دوران ۴ ساله کارشناسی و ۲ ساله ارشد برای ایشون تهران خونه گرفته بودن.
تو این چند سال رفت هلند. دکتری هم گرفت اونم بدون فاند و با هزینه خودش. الانم داره اونجا کار میکنه و راضی و خوشحاله.
ما هم از لباس تنمون تا ماشین زیر پامون را خودمون خریدیم. حتی من لپ تاپ و سیستم و... را هم خودم تهیه کردم.
هنوزم یه قرون دوزاری که در میاد را با ترس و لرز خرج میکنم.
اینایی که میگن بچه های خانواده مرفه شاید راهشون جدا باشه و حمایت نشه و ... باید بگم این افراد انگشت شمار هستن. در ضمن اینا خودشون انتخاب کردن که راهشون فرق کنه. اما ما یه راه بیشتر پیش رومون نبود. کار کنیم تا بتونیم به آرزوهای کوچیکمون برسیم.
ما اجازه نداشتیم درس بخونیم. چون نمیشد اپلای کرد. پولی در بساط نبود که یه کلاس زبان بشه بریم چه برسه بری امریکا یا اروپا.
تا قبل از عید که برای خوابگاه خرید می کردم بد نبود با ۲۰-۳۰ تمن کلی وسیله می گرفتم ۲ -۳ باری که بعد عید مواد غذایی خریدم خیلی گرون شده واقعا با این وضع زندگی کردن خیلی سخته حالا بیایم ای هزینه را در سطح هزینه ها یبیشتر در نظر بگیریم بعد با این دغدغه ها میشه به فکر دکتری و اپلای و ... بود باید آدم همیشه سعی کن وضعیت موجود را حفظ کنه
(۲۸ فروردین ۱۳۹۸ ۱۱:۱۳ ق.ظ)big cloud نوشته شده توسط: ببینید حرف شما برای افرادی صدق میکنه که در یک کشور پیشرفته هستن. اونجا شما حتی اگر از ۴۰ سالگی هم شروع کنی، سر ۱۰ سال تلاش به یه جایگاه درست حسابی میرسی.
کسی که دستش تو خرجه میفهمه که وقتی دلار از ۴ تومن میرسه به ۲۰ تومن چه وضعی میشه. تا پارسال شما میتونستی با ۴۰۰ تومن خونه بخری الان با یه میلیاردم نمیشه.
اینجاست که افرادی که یه پله از ما جلوتر هستن در ایران برد میکنند و قبل از این که داستان راستان جدید شروع بشه از این مملکت میرن.
درد من کسی هست که مقاله داشت و ... اما پول نداشت مدرک آزاد کنه و مجبور شد بمونه و الان با حقوق ۳ تومنی یا ۴ تومنی کار کنه.
ما مستند ساز نیستیم یه جامعه دانشجو یا فارغ التحصیل هستیم و در مورد دغدغه های نسل خودمون صحبت میکنیم.