(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۴۰ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: من پارسال کنکو دادم و قبول شدم ، بعد انصراف و امسال هم دوباره کنکور . به نظرم سوالات امسال بد نبود در کل ، ولی واقعا هنوزم به خاطر کنکور پارسال تأسف میخورم به حال مسئولین . چه تعداد زیادی از دانشجوهای کشور (مهمترین قشر جامعه به نظرم) به خاطر اشتباه مسخره سازمان سنجش تلاش هاشون از بین رفت و هیچکس و هیچ سازمانی هم پاسخگو نبود! واقعا هنوز هم ناراحتم به خاطرش
منم!
کنکور سال قبل یه کابوس بود واقعا! تا دیروز نتونسته بودم نتیجه اش رو قبول کنم و دیروز بعد از اینکه با اون شرایط دوباره یه جورایی روبرو شدم و این بار تا حدودی از پسش براومدم کمی بهتر شدم و باور کردم اون کنکور گذشت دیگه.. درسته نخونده بودم و رتبه خیلی خوبی نمیارم مسلما ولی همین که با آرامش کنکور دادم برام یه موفقیت بزرگه.
کنکور سال قبل برای بقیه یه حرفه فقط! حتی تو دلشون شاید مسخره کنند بگن اینم شد دغدغه؟! چون نمیدونن چه بلایی سر روح و روانمون اومد به خصوص اونایی که حسابی زحمت کشیده بودند و یک سال رو فقط درس خونده بودند...نمیدونن واقعا خیلیامون رو داغون کرد و خیلی زمان میبره که بتونیم بعد اون ضربه ای که از کنکور سال قبل خوردیم بلند شیم و با قدرت به مسیرمون ادامه بدیم.
امیدوارم امسال اتفاقات خوبی برای همه پشت کنکوری ها بیفته و این بار از دیدن نتیجه هامون خوشحال بشیم.