میبینیم که هیشکی به حرفای ما اعتنایی نمیکنه
اشکالی نداره.
در واقع یا خیلی دارم پرت میگم، یا یه مشکلی هست این وسط، شاید دست گذاشتم روی نقطهای که خیلی ها دوست ندارن در موردش حرف بزنن، مثل مضرات سیگار . به قول یه بزرگی، حقیقت هرچی بیشتر واکاوی بشه، روشن تر میشه.
(۲۲ دى ۱۳۹۶ ۰۷:۳۶ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: جوابش ساده است: چون دوست داره اینکارو بکنه. به همین سادگی. منم گاهی وقتا شده با کسی یه مدت (گاها طولانی) رابطه دارم، ولی نه به قصد ازدواج. و این لزوما چیز بدی نیست. شاید رابطه که به ازدواج منتهی نشه برای شما تعریف نشده باشه و فکر کنی نهایت خوشی با ازدواج کردن اتفاق میفته. حالا بعضی از خانوما هم اینطور هستن. حالا اینکه با چند نفر باشی دیگه بحث جداییست که پسندیده نیست برای هیچکس.
بیاید کلا راجع به کسی نظر ندیم و قضاوت نکنیم. سوال شما مثل بعضیاست که مثلا میگن "چرا نماز نمیخونی؟ مگر نمیدونی نماز باعث نزدیکی به خدا و آرامش و ... میشه؟" جواب اینه که به کسی مربوط نیست.
جوابش خیلی ساده نیست گلم! شما تفاوت بین زن و مرد رو اصلا نمیدونی، وقتی که یه ارتباط بین دو نفر شکل میگیره، دید طرفین کاملا فرق داره، هدف هم کاملا فرق داره. یعنی یه مسئله هست ولی از دو دید متفاوت ... خیلی نمیخوام وارد بحث بشم چون بی فایده خواهد بود شما را رجوع میدم به کتاب "درباره زنها چه میدانی" تا متوجه تفاوت تفکر بشید. من میگم که اقا اگر با کسی میخوای ارتباطی هم داشته باشی، حواست باشه all in نشی که ممکنه این بازی خیلی خوب پیش نره و اگه بخوای زود تمومش کنی خیلی متضرر نشی.
من هیچ دختری رو ندیدم که از ارتباطای قبلیش با لفظ دوست داشتم و خوشم میومد یاد کنه، همشون یک کلام میگفتن که از هرکسی بیشتر اونو دوست داشتم حاضر بودم همه کاری واسش بکنم و ..... این جمله خیلی خیلی فرق داره با اینکه دوست دارم این کارو. حتی یکیشون یادمه که میگفت "میخوام بلند داد بزنم که عاشقشم".
اینکه با چند نفر همزمان باشی، یا مثلا توی سه سال با چهار نفر باشی هیچ فرقی با هم ندارن، هردوی اینا باعث تنوع طلبی، عدم اعتماد به آدما و هزاران مشکل دیگه میشه.
در مورد ازدواج هم من نظرم اینه که فرض کن شما با یه پسر/دختر خیلی لحظات خوبی رو دارید و با هم خیلی مچ هستید، خب تصور کنید که خانواده های شما هم در اطلاع باشن و شما خیلی رسمی بری مثلا دم در خانهی دختر خانم و بری دنبالش و برید سینما و هرجایی و شب هم خیلی شیک و مجلسی برسونی خونشون، خانواده دختر هم یه چایی دوعتت کنن. این بهتره یا این مدل که دزدکی بری بیرون و دختر با هزار دلیل و بهونه بیاد بیرون و برید سینما و موقع برگشت هم مثلا سر کوچشون پیادش کنی که کسی نبینه اونو با تو و ... فکر کنم هر آدم عاقلی مورد اول رو ترجیح میده مگر اینکه هدفش سو استفاده از اون شخص باشه و میخواد خیلی ردی از خودش باقی نگذاره ..