(۲۱ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۵۱ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: یک تلسکوپ غیرپیشرفته ولی نرمال و خوب قیمتش چنده؟ دوربین دو چشمی چطور؟ فرقشون با هم چیه؟ مثلا اون تصورات من اشتباه بود یا نه؟ میشه آدم فضاییهارو دید؟ یا مثلا سفینههای فضایی با چراغهای چشمک زن رنگی رو؟ یا مثلا پوشش گیاهی روی رشته کوههای ماه رو؟ یا رودخونهای، گربهای چیزی... خندم میگیره اینارو میگم ولی خب واقعا سواله برام! ))) خیلی هیجانانگیزه آخه!
دوست دارم ارشدش رو! فقط یک بار یکی از فیلمهای کیهان شناسی شریف رو دیدم که اتفاقا استادش وزیر علوم سابق بود، خیییلی ریاضی و فیزیک سنگینی داشت! جلسه اول بدون مقدمه رفت سر یه معادله سنگینی که اصلا معلوم نبود چیه! در صورتیکه من فکر میکردم میخواد در مورد آدم فضاییها صحبت کنه!
دوربین دوچشمی تا جابی ک میدونم ضعیفتره و برای رصد اجرام منظومه شمسی مناسبه
قیمت ها متفاوته. ولی چیزی که من دیدم از ۹۰۰ به بالا بوده. زیاد سرچ نکردم. اولا دوست داشتم الانم دارم ولی بیشتر مطلب میخونم دربارشو اینا تا علم واطلاعات کافی داشته باشم که بهینه ازش استفاده کنم.
موجودات فضایی رو که فعلا دارن روش تحقیق میکنن که ایا وجود دارن یا ن
اون رد رودخانه و پوشش گیاهی هم با این تلسکوپا فک نکنم جواب بده. توسط تلسکوپ های رصدخونه کک یا تلسکوپ های فضایی که خارج از جو هستند تصویربرداری میشن.
تلسکوپای عادی در حدیه که بتونید اجرام رو با بزرگنمایی بالا ببینید مثلا پستی ها و بلندی های ماه رو ببینید یا اون چاله معروف مشتری و همینطور قمر سیارات.
بله دانشگاهیش اونطوری میشه دیگه فرمول میگن و اعداد نجومی
خودتون تو سایتا و مجلات میتونید به اینایی که علاقه دارید برسید و دربارشون اطلاعات کسب کنید.
اینایی ک گفتم نظر و اطلاعات من بود و ممکنه که درست نباشه.