(۱۶ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من یه مدت از color note استفاده کردم. خوبیش این بود که می شد برای نوت های خصوصی رمز گذاشت. بدیش این بود که ایران رو تحریم کرده و بود و بدون هیتلر شکن نمی شد سینک کرد. به علاوه فقط اپلیکیشن موبایل بود و نسخه کامپیوتر یا وب نداشت.
evernote هم خیلی برای من پیشرفته بود. مثلا امکانات استایل دادن به متن رو داره. میشد برای نوت ها رمز گذاشت اما جزو امکانات نسخه پرو بود. تازه رمز ها لوکال بودن (یعنی فقط توی موبایل رمز داشتن).
الان من از keep استفاده می کنم. مشکلش اینه که نمیشه روی نوت های خصوصی رمز گذاشت. اما کار کردن باهاش ساده است و نسخه وب هم داره که به خوبی با نسخه موبایلش سینکه. برای ساماندهی به نوت ها هم میشه از تگ استفاده کرد. تگ ها و نوت ها یه رابطه M:N دارن.
پ.ن: برای todo هم از قدیم از wunderlist استفاده می کنم.
تشکر.
color note رو استفاده میکنم، ولی چون برای هر موضوع یک صفحه جدید باز میکنم و میخوام همشون هم جلوی چشمم باشن الآن دیگه صفحه ی اصلی گوشی تقریبا جا نداره! و همینطور sticky note برای ویندوز. همین چند روز پیش هفتمین نوت جدید رو هم اضافه کردم، جوری که بک گراند دسکتاپ به سختی دیده میشه!
keep رو الان دیدم. عالی بود. به نظرم بهترین گزینه همینه.
فقط نمیدونم چرا برای همه ی امکاناتی که میخوان در اختیارمون بذارن باید لاگین بشیم و به حساب جیمیل دسترسی داشته باشن!
روی اطلاعاتم حساس نیستم، حتی رمز هم براشون نمیذارم ولی اینکه خودشون از اول میگن قراره به حساب جیمیل دسترسی داشته باشن یه جوریه. بدبینم بهشون!
wunderlist رو هم فعلا فقط سایتش رو دیدم اون هم خیلی خوبه. خیلی ممنون.
one note هم امکان رمزگذاری داره ولی امکانات دیگه اش رو بی خبرم.
ولی هیچی جای روشِ سنتیِ قلم و کاغذ رو نمیگیره!