(۰۱ دى ۱۳۹۵ ۰۷:۴۷ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط: [quote='zarisa' pid='427741' dateline='1481780659']
اگر یه وقت دوست داشتید سریال رمزآلود و واقع گرا ببینید حتما حتما سریال کره ای "راز دهکده ی آچیارا" رو ببینید.
اولین فیلیمیه که آرزو میکردم کاش فقط فیلم بود.!
چه سریال عجیبی بود!
واقعا چنین فیلمنامه پیچیده و اثرگذار با اون موسیقی متن خاص رو از یه سریال کرهای انتظار نداشتم، فقط به نظرم نقش اول بیش از حد خنثی بود و برعکس خواهرش هیچ حسی رو انتقال نمیداد. خیلی دلم واسه کیم ههجین سوخت، خیلی مظلوم بود! |: خصوصا اونجا که تو قسمت آخر خطاب به مادرش گفت: "معذرت میخوام که منو به دنیا آوردی... که برات یه هیولا بودم..." خیـــلی تلخ بود، خیلی زیاد...
آفرین مایلستون. من هنوز هم رعشه به تنم میفته نگاهش میکنم. از این سریالای عالی با فیلنامه ی خیلی قوی سراغ دارم تو ژانرهای دیگه. اگر دوست داشتید بگید معرفی کنم. کلی درس از این سریالا میشه یاد گرفت.
واقعا روانشناسی تک تک شخصیتا کار شده بود. عالی بود. میخواستن نویسنده ی این سریال رو از کره بندازن بیرون. از بس که فیلم تکان دهنده ای بود گفته بودن که این خانم نویسنده با شیاطین ارتباط داره که این سریال رو نوشته.
منم از بازیگر نقش اول بدم میومد. باز خوب بود که خیلی نقش مهمی نداشت. بازیش همیشه افتضاحه.
دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم که اسپویل نشه. شاید بقیه هم دوست داشته باشن ببینن. چون رمزالوده نمیشه پشت سر شخصیتا غیبت کرد زیاد، هیجانش کم میشه وگرنه جای حرف بسیار بسیار داره.