(۲۱ اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۱۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بدترین حالت ممکن اونجاست که تنها باشی ، مریض هم بشی دیگه اینو نمیشه کاریش کرد ( فاتحه ) .
(۲۱ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۳۹ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: تنها چیزی که این بیشرفا بلدن اینه که هرکی در برابر بیمسئولیتی و بیکفایتیهای خودشون پرپر شد رو برچسب شهید بزنن بهش. شهید خدمترسانی (مدافعان سلامت) قبل از شهید شدن نیاز به امکانات و تجهیزات داره. شما امکانات و تجهیزات رو فراهم کنید به اندازه کافی، انشالله که کسی از عزیزان کادر درمانی فوت نمیشه.
خدا بهشون صبر و تندرستی بده واقعا.
با همین کلید واژه ها ۴۰ ساله مردم همیشه سر صف کشیدن سر می شکنن
(۲۱ اسفند ۱۳۹۸ ۰۷:۵۷ ب.ظ)ele نوشته شده توسط: از دندان درد دارم میمیرم
تمام دندون پزشکیا تعطیل کردن
دارم دیونه میشم
بلاخره یه جایی پیدا میشه مراکز شبانه روزی جایی ،
خدایش امسال دم عیدی بدترین سالی هست که من یادمه تا به امروز هر سال شاید گرونی و بی پولی بود ولی بیماری نبود و مردم با کوچکترین چیزا خوشحال بودن حتی مسافرت با همون پراید
خب اینا گفتن یه کاری میکنیم قدر پراید رو هم بفهمید.
من تا بازارچه ی دم خونه میرم و برمیگردم برای خرید های روزمره، دیگه ماهی نیست، دیگه سبزه نیست، هیچی نیست، کلی دستفروش هست فقط و مغازه ها تعطیلن.
یادمه شنیده بودم این جنسای قاچاقی که وارد میکنن رو میدن این دستفروشا بدن به مردم. به ما میگفتن نخرید..... الان هر کی هم از راه میرسه به خاطر تعطیلی بازار و مغازه ها داره از این دستفروشا خرید میکنه. ماهی نیست، سبزه نیست، عید نیست، فقط بازار دستفروشا که تازه کنار خیابون شروع کردن دارن ژل ضد عفونی و الکل هم میفروشن......
دلم برای حرامی الکل تنگیده به خدا
چون کسی چه میدونه، این همه آدم تو خوزستان رو کی الکل داده خوردن؟ لابد یکی توصیه کرده ، مثل روغن بنفشه..... صداشو در نمیارن
ما که تا جایی که میشناسیم آدما خودشونو تو خونه هاشون حبس کردن، پس اینا کین دارن میرن شمال؟ میرن کیش؟
تو کیش چه خبره ما نمیدونیم؟
کاش بخوابیم چشمامونو باز کنیم ببینیم دیگه نیستن، همشون رفتن.....