فقط مشاهدات خودم و شنیده هام از منابعی که اعتبارشون برام اثبات شده رو می نویسم و نمی خوام نظر کسی رو تایید یا رد کنم.
متوجه هستم که متن های طولانی چندان مورد پسند نیستن ولی ممنون میشم که حوصله کنید و بخونید.
در مواجهه با مسائل نگران کننده دو واکنش رایج، انکار و اغراق هستن. نه فقط مردم عادی بلکه در کل سیستم؛ اول با تاکید بر شایعه بودن و پخش اخبار دستگیری شایعه سازان کلا منکر مساله شدن. بعد اطلاعات مبهم و ناکافی به مردم دادن که خیلیا رو به واکنش اغراق آمیز سوق داد (تعداد قابل توجهی به علت افراط در استفاده از مواد ضدعونی کننده، یا ترکیب چند ماده ضدعفونی کننده دچار مشکلات ریوی شدن)
بهترین راه، برخورد آگاهانه است و سایت رسمی WHO بهترین منبع درباره توصیه های بهداشتیه و تا این لحظه اثر مثبت مصرف سیر و زنجبیل و.... رو تایید نکرده. یا دقیقا ذکر شده که Taking a hot bath does not prevent the new coronavirus disease.
مصرف ویتامین D تایید شده ولی حتما باید دوز مصرف رو در نظر گرفت. بدن نمی تونه مقدار اضافی رو دفع کنه و دچار مسمومیت میشه.
اکثر افراد نیازی به رژیم غذایی یا داروی خاص ندارن؛ پرهیز از قندهای مصنوعی و رعایت رژیم غذایی سالم توصیه شده (قندهای مصنوعی سیستم ایمنی رو ضعیف می کنن).
این صفحه رو توصیه می کنم بخونین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
درباره ضدعفونی کردن محیط و وسایل هم چند نکته رو در نظر بگیرین. یه مساله اینه که با توجه به تجربه چین احتمالا بیش از یک ماه دیگه درگیر این ویروس هستیم، پس باید برای بازه طولانی تری آماده باشیم، نباید انقدر خودمون رو خسته کنیم که توان ادامه دادن نمونه. سبک زندگی رو طوری تنظیم کنیم که مواردی که نیاز به ضدعفونی دارن رو به حداقل برسونیم. منابع آبی محدودی داریم، مواد ضدعفونی کننده (حداقل فعلا) به مقدار کافی در دسترس نیست و استفاده زیادشون هم بی خطر نیست. تقسیم فضای زندگی به ۳ ناحیه قرمز و زرد و سبز رو رعایت کنیم و تبادلات بین این ۳ ناحیه رو به حداقل برسونیم.
مورد دیگه این که ویروس از طریق پوست سالم نمی تونه وارد بدن بشه ولی شستشوی زیاد به پوست دست آسیب میرسونه و امکان آلودگی از طریق پوست آسیب دیده وجود داره.
تا جایی که امکان داره از خونه خارج نشیم، تا جایی که امکان هست از مرخصی استفاده کنیم. هم به سلامت خودمون کمک می کنیم و هم هر ماسک و دستکشی که کمتر مصرف بشه کمکی به کسانیه که الویت بیشتری برای استفاده از این وسایل دارن. زباله عفونی کمتری تولید میشه که هم انتشار آلودگی رو کم میکنه هم آسیب کمتری به محیط زیست وارد میشه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا از این قسمت نقل قول نگیرید.
نمی خوام تصویر منفی بدم ولی مساله خیلی مهمه و این که مردم جدی نگرفتن و هنوز دارن به روال سابق ادامه میدن رو نمیشه سرزندگی دونست بلکه بیشتر نشونه اینه که یا مساله رو جدی نگرفتن یا واقعا شرایط زندگی شون به قدری سخت هست که چاره دیگه ای نداشتن. تو این شرایط هر چه شهر خلوت تر باشه، تصویر بهتریه.
رسانه، تصویری از کادر درمان مجهز و با روحیه بالا به ما نشون میده اما این فقط یه ویترینه و در عمل خیلی از بیمارستان ها با کمبود های زیادی در وسایل محافظتی مواجه هستن، خیلی از افراد کادر درمان خودشون ماسک و مواد ضدعفونی تهیه می کنن. اما نیروهای زیاد دیگه ای هم تو بیمارستان هستن که در بهبود بیمار نقش دارن و درگیر این کمبودها هستن. نیروی خدماتی که مسول ضدعفونی کردن محیطه، امکانات کافی برای محافظت از خودش در اختیار نداره. تعداد زیادی از نیروها به خاطر همین مساله کمبود ماسک و ... استعفا دادن. وزارت بهداشت با تهدید به عدم استخدام در آینده هم نتونست مانعشون بشه. سعی کردن با افزایش حقوق و پرداخت مطالباتی که مدتها به تعویق افتاده بودن انگیزه ایجاد کنن؛ پذیرفته شدگان آزمون استخدامی رو بدون مراحل گزینش به کار گرفتن اما تعداد زیادی از کادر درمان خودشون درگیر بیماری شدن؛ تعدادی فوت شدن و تعداد زیادی به مرخصی استعلاجی رفتن. اونها که موندن هم به شدت در معرض آلودگی هستن و هم در اثر فشار کاری که تحمل کردن، توانشون تحلیل رفته. علاوه بر همه اینها اون تصاویر خوش رنگ و لعابی که از تقدیر از کادر درمان میبینیم همه واقعیت نیست؛ تعداد زیادی این تجربه رو داشتن که راننده تاکسی وقتی متوجه شده محل کارشون، بیمارستانه پیاده شون کرده یا پرستاری که چندین نفر از بستگان و آشنایان تماس گرفتن که خونه ما نیاید. البته هستند کسانی هم می خوان کمک و حمایت کنن ولی چون آگاهی ندارن زحماتشون بی ثمر و حتی دردسرساز میشه؛ مثلا میوه های برش خورده رو بسته بندی کرده بودن و برای بیمارستان بردن ولی چون هیچ راهی برای ضدعفونی کردن یا اطمینان از سلامت این بسته ها وجود نداشت دور ریخته شدن یا شاخه گل که تو شرایط عادی هم ورودش درست نیست...
از اخباری که تو سایت های خبری داخلی میخونیم هم نمیشه بدون نگرانی گذشت.
-فرمانداری ویژه کاشان تعداد فوتی ها در حوزه خودش رو ۸۸ نفر اعلام کرده ولی آمار کل کشور در همون زمان ۲۳۷ نفر اعلام میشه (که تناسبشون بی اشکال به نظر نمیاد).
-لاهوتی نماینده لنگرود: بسیاری از مبتلایان به خاطر نبود تخت جان باختند.
به خاطر پروتکل خاصی که درباره تدفین وجود داره باید نماینده ای از دانشگاه علوم پزشکی حضور داشته باشه و در حوزه دانشگاه علوم پزشکی که ما تحت پوشش اون هستیم آماری که از اخبار رسمی اعلام شد، تقریبا کمتر از نصف آمار نماینده دانشگاه بود.
عدم هماهنگی و نبود تمرکز تصمیم گیری هم مشهوده (تقریبا توی ۲۴ ساعت درباره بسته یا باز بودن مسیرها ارتباطی ۳ بار تغییر کرد) و باعث ایجاد درگیری بین مردم شده