(۰۴ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶ ق.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: واسه پاستا خب مواد یعنی مرغ یا میگو یا گوشت تفت داده شده همراه فلفل دلمه ای یا بروکلی و ادویه رو بهش آب مرغ رو که توش مرغ رو پختید اضافه میکنید و میشه هم اگه مرغ یا میگو باشه شیر بهش اضافه کرد یا خامه بعدش بذارید بپزه.
یه مدل پاستا هم با تن ماهی و ذرت دوستم درست میکرد با یه سس مخصوص که توش مایونز و یه مدل سبزی و اینا داشت خیلی خوب بود و راحت درست میشد میپرسم ازش میذارم اینجا.
دلم خواست درست کنم. بعدا درست میکنم و عکسش رو توی مانشت میذارم. البته من تا حالا با شیر یا خامه درست نکردم.
در تکمیلِ توضیحاتِ دوستمون،
اگه از شیر و خامه یا تن ماهی و مایونز استفاده بشه بهتره زیاد حرارت نبینه و نمیشه مدت طولانی تو یخچال نگهش داشت، بهتره همون موقع که آماده شد صرف بشه. یا این مواد رو همون وقتی که میخواید غذارو میل کنید بهش اضافه کنید.
حالا که بحثِ غذاهای ایتالیایی شد از لازانیای دوست داشتنی هم یادی کنیم.
که درست کردنش وقتگیره، ایشون بیست دقیقه هم وقت ندارند.
یه نکته ای هم من یادم اومد که البته اشاره شد، آویشن تو این مدل غذاها مثل ماکارونی خیلی طعم و عطر خوبی به غذا میده و از نظر غذایی هم مفیده. یه نظر شخصی هم هست که من هویج رنده شده به مقدار کم (که غذا رو شیرین نکنه و اگه کسی دوست نداره طعمش مشخص نباشه) تو مواد ماکارونی یا لازانیا استفاده میکنم، به تجربه نتیجه ی خوبی داده.
اگه وقت ندارید میشه از نودل به جای ماکارونی استفاده کرد که سریعتر آماده میشه ولی ممکنه دوست نداشته باشید.
(۰۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۲ ق.ظ)۸_۸ نوشته شده توسط: سویا + سیب زمینی + پیاز + دلمه + یه مخلفات دیگه و قاطی کردن با ماکارونی
میتونید سیب زمینی رو با مواد قاطی نکنید، حلقه حلقه کنید بذارید ته قابلمه. ته دیگِ سیب زمینی
یه نکته: تا جایی که من میدونم پاستا و ماکارونی فقط در شکل ظاهری و ترکیبات آرد و خمیری که برای تهیه شون استفاده شده تفاوت دارند، نه در دستور پخت. البته معمولا منظور از ماکارونی همون شکل سنتیش که با مایه ی گوشت و پیاز و رب و... درست میشه هست و منظور از پاستا انواع دیگه ای که با مرغ و خامه و قارچ و غیره درست میشن.