یک تجربه کنکور ارشدی
دوستان من امروز بالاخره یکی از کتابهای یوسفی رو باهاش ارتباط گرفتم و علت ارتباط نگرفتن خودمو با ساختمان داده خصوصا متوجه شدم. من پایه گسسته ی قوی و محکمی دارم بنابراین تونستم با این کتاب دیجیتال فوق العادش ارتباط بگیرم. و یه چیزی فهمیدم.
کتابهای هادی یوسفی فوق العاده جامع و عالی نوشته شدن ؛ خصوصا این کتاب ساختمان گسسته انتشارات پوران پژوهش که کاملا مثل یه برنامه کامپیوتری دقیق بود این فصل اولش که خوندم! برای اینکه مطمئن بشم از ارتباط گرفتن خودم با کتاب تستهای آخر فصل رو هم زدم وعجبا که عالی همه رو درست میزدم!
ولی ساختمان داده رو از اون روزی که نتونستم باهاش ارتباط بگیرم جرات ندارم دست بگیرم. فعلا کتاب طورانی رو سفارش دادم فردا میاد، احتمالا اون برام بهتر و سبک تر باشه. از اون شروع میکنم و کمی که راه افتادم می اندازم تو کتاب ساختمان گسسته هادی یوسفی. لامصب کتاباشو طوری طراحی کرده انگار یه برنامه نوشته که تمام تستها رو و نکته ها رو تحلیل کنه!
اینا رو گفتم که به شما دوستان بگم، کتابهای هادی یوسفی بیشتر برای دور دوم خوندن مناسب هستن، اگه یکی از کتابهای هادی یوسفی رو دارین و میدونین تو اون درس پایتون قوی تره، پس بخونین، اگه خدای نکرده یه ذره فکر میکنین تو اون درس میلنگین با کتابهای دیگه شروع کنین و بعد از اینکه کمی راه افتادین، یا برای دور دوم و مرور از کتابهای هادی یوسفی استفاده کنین.
در مورد مدار منطقی هم که دو فصل خوندم از کتاب مدرسان شریف، احساس کردم بیخود ترین کتابیه که برای تست زنی میشه ازش استفاده کرد. فقط داره درس میده و آموزش میده. بنابراین یکی از بهترین کتابهاییه که برای شروع میشه ازش استفاده کرد. من اجلالی رو انتخاب کردم.
حالا از این به بعد میام و در مورد کتابها مینویسم تا اطلاعات دوستان هم اضافه بشه. نمیخوام بگم چیزی حالیمه، یه تجربه کسب کردم میخوام قسمت کنم با شما.
پس برای شروع!!!!
کتابها رو به دو دسته تقسیم کنین، یه دسته کتابهایی که از همین سری اول خوندن شروع میکنین، و دسته دوم کتابهایی هستن که برای دور دوم انتخاب میشن و اصولا هم بسته به سطح پایه درسی شما متفاوت هم هستن.
برای من ساختمان گسسته یوسفی کتاب دور اول هست، ولی ساختمان دادش برای دور دومه! چون پایه ساختمان داده من به قدرت پایه گسسته نیست.
من برنامه نویسیم بدک نیست، از دوره دبیرستان یادمه که کامپیوتر تو خونه ها هنوز راه پیدا نکرده بود من شروع کردم با کلاسهای آزاد دانشگاه شریف و حتی اون موقع یه دوره طراحی الگوریتم هم دیدم که درسته که خیلی نفهمیدم چی شد و فقط نوشتن الگوریتمهای معمولی رو یاد گرفتم، چون اون موقع دوم دبیرستان بودم و معلومات الان رو نداشتم. درسهای گسسته و مدار منطقی و ریاضی ها و آمار و برنامه نویسی ها مقدماتی و پیشرفته رو پاس کردم تو دانشگاه، بنابراین فکر میکنم به اندازه کافی برای خوندن ساختمان داده آماده شده باشم، ولی کتاب یوسفی برای الان من سنگینه. الان کتاب طورانی رو گرفتم. در روش خوندن این درس منو راهنمایی کنین.
پ ن: باقی دوستان کنکوری ، اینجا تاپیک تلق پدری من نیست که فقط من در مورد مسائل خودم بنویسم. من اگه میام اینجا این همه پست میکنم واسه اینه که فعلا مسئله کنکور جا بیفته بعد یه برنامه دسته جمعی بزاریم برای کنکوری های ۹۹ مانشت و باهم درسها رو پیش بریم. اینطوری میتونیم به هم کمک کنیم و برای هم حتی رفع اشکال کنیم و این مسئله به خودمون کمک میکنه.
دوستان کنکوری آرزوهاتونو و آیندتونو جدی بگیرین. من الان در این سن احساس میکنم بعد از هر آنچه که بر من گذشت، از نه دقیقه مرگ تا بازگشت به زندگی و بیست و شش سال رنج و دوری از دانشگاه فنی، الان دوباره یه فرصت به من دادن، دوباره برگشتم به سن بیست و خرده ای، خیلی احساس جوونی میکنم برای اینکه باید اینطور باشه و اینو باور دارم که با اینکه بیشتر درسهای اصلی رو برای بار اوله تو عمرم دارم میخونم، ولی سال آینده یکی از رتبه های برتر خواهم بود و موفق خواهم شد. چون الان این فرصت رو خدا به من داده پس پشت منه. دلم میخواد به باقی هم کمک کنم یخرده به ذهنشون نظم بدن و برنامه ریزی کنن و موفق بشن.
پس لطفا شما هم در این تاپیک فعال باشید.
بیایید تجربه هامونو باهم قسمت کنیم.