(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: من اتفاقا پسرهایی که میبینم در حد دخترها علاقمند به رفتن نیستن. یجورایی سعی میکنن بمونن همینجا و زندگی تشکیل بشن و همینجا کاری دست و پا کنن. ولی دخترها بیشتر دیدم که دنبال رفتن شدن .شاید اطرافیان من اینجوره. خودتون را از حصاری که دور خودتون کشیدید خارج کنید. چه فرقی هست بین دختر و پسر؟! اگر خودمون را باور کنیم به بهترین جاها میرسیم و لایق بهترین زندگی هستیم. متاسفانه همین دید در جامعه هست که باعث شده دخترها خودشون را دست کم بگیرن و فکر کنن با پسر بودن میشد راحتتر تصمیم گرفت... و دلایلی هم که دختران زیرک میخوان برن همین هست که خودشون را از این حصر نجات بدن.
بعد هم مردم قراره چه حرفهایی بزنن؟ متوجه منظورتون نشدم. یعنی بگن چرا رفته درس بخونه؟! البته ممکنه بگن دختر تنها رفته اونور معلوم نیست چکار میکنه!!! نهایت حرفشون اینه که بگن... ولی واقعا مهمه براتون؟! خب بگن.
دقیقاً همین قسمت «ممکنه» رو خواهند گفت
خب برام مهم نیس در اون حد ولی
بالاخره یه تأثیری روی زندگی آیندهام میذاره
نمیدونم ارزشش رو داره یا نه
(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۰۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما پسر نیستید و مشکلات پسرا رو نمیدونید.
منظورتون از مشکلات سربازیه و دیگه چی؟
(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۰۶ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: دختر خوب تا کی مبخواهی واسه مردم زندگی کنی. بزار آنقدر حرف بزنند که جونشون دراد
اتفاقاً گفتم برا حرف مردم زندگی نمیکنما
به هر حال ممنون از نصیحتتون