(۲۲ فروردین ۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: (22 فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ق.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: 3 سال پیش یکی از تیم های دانشگاه ما سوم شد و کلی خوشحال شدن که میرن، اما بعد سهمیه رو کردن ۲ تا! و اونا بعد از کلی تلاشی که کرده بودن، نتونستن برن!
اون سال من هم در مسابقات بودم و درست یادمه یه تیم از شریف سهمیه اول رو گرفت
یک تیم ژاپنی سهمیه دوم رو گرفت
و یک تیم از علم و صنعت سهمیه سوم رو گرفت که دوتا اقا و یک خانم بودند و چقدر هم خوشحال بودند پس اینطوری شده که سهمیه کم شده و نتونستن برن مسابقات جهانی!!!!
البته هر دانشگاه فقط یک سهمیه داره!!!!!
آره! اون سال منم بودم شریف! فکر کنم چهاردهم شدیم ما!
بعد اون تیم دوستامون هم اول فکر کردن میرن، کلی خوشحال شدن، کلی خوشحال شدیم، کلی هم دوندگی کردن ولی آخرش نشد
اون دختری هم که توی تیمشون بود یکی از دوستای صمیمی منه
توی دبیرستان نقره۱ المپیاد کامپیوتر و ریاضی بوده ...
اون پسرا هم که خفن بودن!
یکیشون به ما ACM درس میداد و کلاً کل دورهی کارشناسیش ACM کار میکرد ...
البته قطعاً توی مسیر ACM خیلی چیزا به دست آوردن (هر کس به اندازهی تلاشش) اما خب جهانی رفتن سخته!
حتی برای خود شریفیا هم سخته! چون یه عالمه آدم خفن که مدال های خوشرنگ المپیاد جهانی دارن با هم مسابقه میدن و فقط یه تیمشون میتونه بره!
(۲۲ فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ب.ظ)max_15s نوشته شده توسط: نتیجه: ACM که شما گفتین یک موسسه است و حالا شرکت مینو سافت کلاسی رو تحت لیسانس اون برگزار می کنه و ربطی به مسابقه نداره.
ACM که من و بقیه بچهها گفتیم ICPC هست و مسابقاتی است که تحت حمایت موسسهی ACM برگزار می شه.
نتیجهی اخلاقی: شما حتما بپرس و تحقیق کن.
خب پس من بابت اشتباهی که کردم عذرخواهم