والا زبان که آزاده، می تونی جاوا یا سی یا پاسکال استفاده کنی
اگه آموزشش رایگانه، خوب چرا که نه، حالا جاوا هم یاد بگیر، مگه بده.
در کتاب art of programming در رابطه با تمام الگوریتم های اولیه توضیح داده و کدش به زبان سی رو داده. اما به نظر من بهترین بخشش، بخش ۱۴ که از هر کدوم از الگوریتمها، اسونترین سوالات رو روی UVa جدا کرده و شمارش رو گفته، که واقعا اگه بخوای تمرین کنی کمک بزرگیه.
در رابطه با stl و pc2 هم گفته که خوبه. در کل خوبه که داشته باشیش از آدرس زیر.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شرکت در acm خیلی به علاقهی خودت مربوط می شه، گاهی خیلی فشار می یاره، و خیلی وابسته است به پیشینهی مربیت
در کل من از اینکه ۳ سال توش بودم راضیم، بیشتر به عنوان یه تفریح، شاید به خاطر اینکه هیچ وقت موفقیتی کسب نکردم، اگه خودت علاقه داری این سرگرمی خوبیه
اگه دانشگاهت می خواد یک تیم داشته باشه که مثلا حضور داشته باشه ، خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنی به سابقهی مربیت مربوط می شه، اگه مربیت بهترین عملکردش حل ۳ سوال یا رتبه ۱۵ یا ۱۶ باشه احتمال داره که اذیت بشی.
به نظر من برو، اما اگه دانشگاهت می خواد براش رتبه بیاری یا جایی تحت فشار قرارت خواهد داد، در حالی که یک مربی معمولی دارین، بجز تجربه هیچ چیزی نداره ،تجربه ای که شاید خودت بدون فشار بدست بیاری مثلا می تونی کلاسها رو بری ولی مسابقه ندی.
خلاصه اینکه اول ببین مربی کیه، بعد ببین برای دانشگاه چطوریه مثلا برای شاید ۴۰۰ یا ۵۰۰ هزار تومن پولی که می خوان بدن، مثل دانشگاه ما به چهار میخ نکشنت، البته ما بعدش با پول خودمون می رفتیم، بازهم طلبکار بودن، که اسم دانشگاه رو داریم استفاده می کنیم.