(۱۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۴۴ ق.ظ)MLMSecurity نوشته شده توسط: منظور من از معتبر این بود که توسط صاحب حساب چک بشه صندوق ورودی پیام ها.
اعتبار مانشت به اندازه ای هست که آدم بخواد ایمیل اصلیش رو وارد کنه برا ثبت نام، درست نمیگم؟
چطور میشه اینکار رو کرد؟ موقع ثبت نام یک لینک فعالسازی به ایمیل ارسال میشه و کاربر هم اونو تایید میکنه. اضافه کردن هر فرایند دیگه ممکنه باعث دلسردی کاربران جدید بشه و عرف هم نیست.
در خصوص اعتبار مانشت و داشتن ایمیل اصلی، خیلی مسائل هست. مثلا برخی از افراد (به ویژه خانم ها) دوست ندارن کسی اسمشون رو بدونه و برای همین نه تنها اینجا بلکه بسیاری از جاها ایمیلی که میزارن با ایمیل کاری شون فرق داره.
برخی ها (مثل من) دوست دارن مسائل کاری از مسائل غیرکاری فاصله داشته باشه و این ها با هم ترکیب نشوند. ترکیب ایمیل های کاری و غیر کاری میتونه باعث حواس پرتی و ... بشه. البته من هر روز صندوق پیام مانشتم چک میکنم و نیازی به ارسال ایمیل از طرف کاربر در حالت عادی به من و سایر مدیران نیست. برای سایر کاربران هم حداقل من مکانیزمی سراغ ندارم که در عین حالی که برای کابر آزار دهنده نباشه، بشه اعتبار ایمیلش رو چک کرد (حداقلش این هست که هر از گاهی از کاربر بخوایم ایمیلش رو تایید کنه که بنظرم جالب نیست).