(۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (22 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۶ ب.ظ)saharitst نوشته شده توسط: بهترین رشتست چون شما الان المان درس میخوانید و کلا تو اروپا و استرالیا و امریکا و کانادا به مهندس های کامپیوتر خیلی اهمیت میدن و جز پردرامدترین قشر هستند ولی تو ایران بهترین رشته نیست..یکی از بیکارترین مهندس ها مهندس های کامپیوترن تو ایران..
حیف...
ببین شما کار بلد باشی بیکار نمیمونی.
تمامی دوستای من که ارشدشون رو با من تموم کردن، الان توی تهران حداقل ۶ تومن حقوق میگیرن.
حالا اینها از شریف فارغ التحصیل شدن، هیچی. برادر خودم که ترم ۴ لیسانسه توی دانشگاه سجاد مشهد، الان داره ماهی ۲ تومن در میاره.
باید تلاش کرد واقعا. برای کسی که کامپیوتر/آی تی خونده و تلاش میکنه، خیلی فرصتهای بیشتری از رشته های مثل مکانیک و عمران هست.
این حرف صحیحی هست، ببینید من کارم طراحی وب هست، واقعا وقت آزاد ندارم، حتی نمیرسم برم بیرون. فقط و فقط تو یه حوزه تخصص داشته باشید میبینید که درآمد حاصل میشه
دوست ندارم یکی از منابع درآمد خیلی ساده خودم رو بگم ولی شما فقط توانایی این رو داشته باش که ماژولهای CMSهای مختلف رو فارسی کنی (البته باید نال شدش رو گیر بیاری که گیر میاد)، ببین چه درآمدی داری، یا اگه بتونی قالبهای زیبا رو از سایتهای خارجی بگیری و راست چین کنی بذاری واسه فروش ببینم بیکار میشی؟؟!!! این دوتا کار ساده بود که کار خودم هست
من طراحی وب رو با asp انجام میدم شاید یادگیریش یه خورده زمانبر باشه ولی خدایی دو تاکار بالا که مثال زدم اصلا یادگیریش زمانبر نیست
البته کامپیوتر خیلی حوزه دیگه داره و همه باید برن سمت علاقشون. من به شبکه و طراحی وب علاقه دارم ولی خب برای شبکه به نظر من باید استخدام دایم بشی که من تا حالا فرصتش رو نداشتم
همیشه منتظرید کسی برای شما کاری کنه که این اتفاق نمیفته، خودتون برای خودتون دست به کار بشید. و نکته ای که بارها گفتم بیاید خودمون رو کم نفروشیم. هزینه کم نگیرید، برای پروژه ها خودتون رو دست بالا بگیرید و قیمت بالا بدید