(۰۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ)ساره نوشته شده توسط: بچهها قسطی هم میشه داد یا باید یه جا شهریه یه ترم رو پرداخت کرد .. خیلیییییی زیاده شهریه اش !!!
این جور که من فهمیدم تمام شهریه ثابتو باید موقع ثبت نام بریزی به حساب
(۰۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۱۸ ق.ظ)abbbbas نوشته شده توسط: (08 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۴۳ ب.ظ)matin77 نوشته شده توسط: (08 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: سلام دوستان. تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه؛ من شبکه آزاد قبول شدم و لی نمی دونم بازار کارش چه جوریه؟ می تونم توش موفق باشم یا نه؟ من امتحان آزاد رو همین جوری رفتم دادم آمادگی نداشتم تستاشو هر چی بلد بودمو یادم میومد زدم! در اصل برا امسال برنامه ریزی کرده بودم که بخونم برا دولتی-تجارت؛ ولی خونوادم اصرار دارن چون رشته خوبی هست وقتمو یک سال تلف نکنم . الان نمی دونم چیکار کنم . از طرفی تجارتو خیلی دوست دارم از طرفی..
ممنون می شم اگه زود جواب بدید
دوستان کسی از بازار کار رشته تجارت الکترونیک و شبکه خبر نداره؟
IT رشته خوبیه بازار کار خوبی هم داره دانشگاه قزوینم که عالیه
راستش من تو کمتر آگهی ای نیاز به رشته تجارت الکترونیک رو دیدم
سلام منم مشکل شما رو دارم ازاد نرم افزار تو تکمیل ظرفیت قبول شدم امسل میخواستم واسه ای تی دولتی بخونم چه کار کنم ؟ یکی میگه برو یکی میگه نه
سلام بچهها من ازاد تکمیل ظرفیت نرم افزار قبول شدم برم یا بمونم واسه دولتی ای تی بخونم ؟ لطفا راهنماییم کنید ؟ موندم
آقا عباس نرم افزار رشته ایه که در ایران بیشتر از تجارت جا افتاده و خوب مسلما اگه نرم بری استادایی خواهی داشت که کار کشته ترن و بهتر هم میتونن راهنماییت کنن.منم تصمیم گرفتم همین شبکه رو برم چون بهم گفتن هم بیشتر از تجارت جا افتاده و بازار بهتری داره هم اینکه خود کسانی که توی کار تجارت هستن برا یه سری از کاراشون به متخصصای شبکه احتیاج دارن.
بازم اگه دو دل هستید از یکی استادای دانشگاهتون یه مشورت بگیرید.