(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ق.ظ)rz.gh نوشته شده توسط: پارسال اونطور که من شنیدم بالاترین رتبه قبولی هوش تو خوارزمی ۳۵۰ بوده ... رتبه بالاتر از ۳۲۰ رو هم قطعا مطمئنم.. امسال احتمال داره همپوشانی ها بیشتر باشه ... پس امیدوار باشید.. دانشگاه امکانات نداره ، اینو گفتم که بعدا کسی شکه نشه !!! دانشگاه های شهرستانی از لحاظ امکانات آزمایشگاهی خیلی خیلی سرتر از اینجاست!!!!
شنبه به جای یکی از اساتید امتحان یکی از درسای هوش ، مراقب سر جلسه بودم و این سوال رو حضورا از همه کردم و رتبه ۲۷۰ آخرین رتبه قبولی بود !
حالا انشاا... شنیده های شما حقیقت داشته باشه.
(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۱ ب.ظ)berkeley نوشته شده توسط: (31 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ ق.ظ)rz.gh نوشته شده توسط: پارسال اونطور که من شنیدم بالاترین رتبه قبولی هوش تو خوارزمی ۳۵۰ بوده ... رتبه بالاتر از ۳۲۰ رو هم قطعا مطمئنم.. امسال احتمال داره همپوشانی ها بیشتر باشه ... پس امیدوار باشید.. دانشگاه امکانات نداره ، اینو گفتم که بعدا کسی شکه نشه !!! دانشگاه های شهرستانی از لحاظ امکانات آزمایشگاهی خیلی خیلی سرتر از اینجاست!!!!
شنبه به جای یکی از اساتید امتحان یکی از درسای دانشجویان ارشد ترم ۲ هوش، مراقب سر جلسه بودم و این سوال رو حضورا از همه کردم و رتبه ۲۷۰ آخرین رتبه قبولی بود !
حالا انشاا... شنیده های شما حقیقت داشته باشه.
کسی که زمینه ی دیتا ماینینگ و بعضا برخی حوزه های پردازش سیگنال( ویدئو و تصویر و ..) کار میکنه به سیستم های پردازشی قوی احتیاج داره که آزمایشگاهشون به سیستم های قوی مجهزه و همچنین خیلی زمینه ها هم با یه لب تاب عادی کار آدم را میفته. حالا بسته هرشخص، امکانات می تونه تعاریف متفاوتی داشته باشه.
امکان همزمان کار در حین تحصیل از مزیت های تهران بودن دانشگاه هستش، همچنین بودن دوستانی پیگیر که الان دارن توی دانشگاههای خوب آمریکا، کانادا و اروپا ادامه تحصیل میدن.
موفق باشید.