(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۹ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: اینکه فلان دانشگاه از فلان دانشگاه بالاتر هست هیچ نشون دهنده جنبه مثبت یا منفی برا شما نیست
بشینی تبریز بخونی با پیش فرض اینکه بدترین دانشگاه تو این لیست بسیار بهتر از این هست بیای شیراز ۱۴۰۰ کیلومتر بزنی بیای اینجا که با پیش فرض اینکه اینجا قوی ترین هست!
چون کتاب بی شاپ کتاب تام میشل و ده ها منبع و مقاله و شبیه سازی و شب امتحان خوندن تو به داشتن خط اینترنت و ارتباط با دانشگاه های اونطرف بستگی داره و یه محیط ضعیف اموزشی حتی دانشگاه ازاد هم این امکانات محیا کرده
باقی به شرایط روحی و ذهن تو وابسته هست.
تو خونه قطعا ادم ذهنش اماده تر و پویا تر هست تا ۱۴۰۰ کیلومتر دور از خونه و با دغدغه های زیاد
تازه خبری هم تو دانشگاه های دیگه نیست.
تبریز بمون تمرکز کن از الان روی یک موضوع و ارتباط خوب با اساتید.
حرف شما صحیح هست که منابع همه جا گیر میاد و افراد تو شهرشون راحت ترن.
اما حداقل برای افرادی زیادی محیط واقعا نقش مهمی داره. از نظر من دانشگاه ها تفاوت خیلی مهمی با هم ندارن از نظر استاد (تفاوت دارن اما اونقدری نیست که به تنهایی مبنای تصمیم گیری باشه). اینکه مثلا من میگم شیراز خوبه بخاطر این میگم که جو دانشجوهاش خوبه هم از نظر اخلاقی و هم سوادی. البته این دید من هست و بر اون اصرار دارم که محیط از استاد مهم تره!! بنظرم یادگیری واقعی زمانی هست که یه عده میشینن با هم مسائل و الگوریتم ها رو تحلیل میکنن والا فلان استاد هر ترم میاد یک چیز رو میگه و با خوندن جزوه اش ما مستقل از برخی از اساتید میشیم!! البته اینکه یادگیری کی صورت میگیره خودش جای بحث داره که من با ذکر مثالی بیخیال مابقی شدم
در خصوص این دوستمون که میخواد انتخاب دانشگاه کنه،
اگر میبینه جو تبریز خوب نیست بهتره بره جای دیگه اما چرا بیان شیراز که بقول شما ۱۴۰۰ کیلومتر فاصله داشته باشه و هیچ چیز ویژه ای هم نداره. بجاش میتونن برن صنعتی اصفهان و یا حتی خوارزمی .