(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۷ ق.ظ)seied1372 نوشته شده توسط: ۱)هزینه خوابگاه های ۲ نفره و ۴ نفره برای هر نیمسال چه قدره؟
۲) امنیت خوابگاه ها چطوره؟
۳)کدام یک از خوابگاه های این دانشگاه بهتر است؟
۴)وضعیت خوابگاه ها از نظر امکانات و بهداشت چطور می بینید؟
۵)میزان کار لازم برای موفقیت در دروس چه قدره؟ منظورم اینه که چه مقدار زمان برای درس باید بزاریم؟ آیا وقت میشه در کنار درس یه شغل پاره وقت هم داشت؟
۶)کیفیت غذا و امکانات خود دانشگاه ها چطور هستن؟
شریف:
۱) با توجه به اینکه رشتهتون کامیپوتر هست، با احتمال بالایی خوابگاهی که در تقاطع شادمان هست رو بهتون اختصاص میدهند که اتاقهای ۴ یا ۵ نفره داره. هر ترم نمیدونم فکر کنم سال بعد مثلاًَ ۱۵۰ تومن باشه.
۲) بستگی به مکانش داره کاملاً. شادمان بدک نیست چون همه جا دوربین داره و پیادهرویش کم هست. با تاکسی برید که پیادهروی نداره.
خوابگاه بیمه نزدیکای میدون آزادی هست (به سمت اونور!) ولی امنیتش خوب نیست. طرشت رو به شما نمیدن ولی اونم امنیتش خوب نیست، البته من کارشناسی رو اونجا بودم و ساعت ۲ شب یا ۴ شب هم به دفعات تردد داشتم و مشکلی نبوده (لابد مبهوت ابهتم میشدند :دی) ولی وسط روز هم لپتاپ زدند. خوابگاه زنجان رو هم احتمال زیاد بهتون نمیدن ولی اون خیلی نزدیک دانشگاه هست و امنیتش بدک نیست. در کل شادمان از نظر امنیت بهتر هست و طرشت و بیمه بد و بدتر.
۳) خوابگاه زنجان رو با در نظر گرفتن نزدیکی و امکانات اینا بهترینش هست. بعدش طرشت منتهی ۱۵ مین پیادهروی داره. شادمان حیاط اینا نداره و بوفه نیز نداره ولی اطرافش همه جوره مغازه اینا زیاد داره طبیعتاً. ولی خب بعد از ۱۱ و نیم شب درش رو میبندن که خیلی خیلی بد هست، من عادت داشتم تا نصف شب دانشگاه بمونم وقتی زیاد کار داشتم...
۴) به نظرم هشتاد درصد وضعیت بهداشت با بهداشت دانشجویان رابطهی مستقیم داره و متأسفانه بروبکس ارشد رو بیفرهنگتر و غیربهداشتی یافتم (نسبت به کارشناسی). علتش هم این هست که در مقطع ارشد از اقصی نقاط مامِ میهن با فرهنگهای مختلف تشریف میارند و فرهنگشون رو به منصهی ظهور میذارند. اغلب هم کارشناسی در شهر خودشون بودند، شاید با محیط خوابگاه و اینکه چجوری باید رفتار کرد آشنایی ندارند. مثلاً عین بدویها بدون دمپایی توو سالن میگردند یا مثلاً طرف از حموم در اومده، بدون دمپایی و با پای خیس رفته توو بلوک! البته کاملاً به خلق و خوی خودتون مربوط هست و هشتاد درصد با این قضیه مشکلی ندارند. شریف پارسال ۱۶ میلیون وام میداد که هر کسی میتونست بگیره و بیرون خونه رهن کنه منتهی من ایران نبودم. البته با توجه به اینکه صبح تا ۱۱ و نیم شب دانشگاه هستم، خوابگاه برام صرف میکنه ولی همون ساعتایی که داخل هستم روو نِرو هست.
۵) اینجا هست که پایهی قوی و مفهومی بلد بودن خودش رو نشون میده. برای کنکور ارشد قبول شدن مفهومی بلد نبودن مشکلی شاید ایجاد نکنه ولی برای درسها چرا. من ترم اول، ۱ و نیم ماه دیر به دانشگاه اومدم و سر جمع ۴۰ ساعت برای درسها وقت نذاشتم ولی معدلم عالی شد چون میدونستم چه درسهایی و با چه استادهایی باید بردارم، میدونستم چجوری بخونم که نمره بگیرم، و میدونستم سوالات و امتحان چه شکلی ممکنه باشه. بستگی به استاد راهنما هم داره که بهتون این اجازه رو بده یا نه. البته کم پیش میاد که بگن ساعت بزن (توو معماری که نیست، توو هوش شاید ربیعی اونم چون کار میکنند و حقوق میگیرند بعضاً) ولی خب شما پایان نامه رو نرسونی، معدلت هم خراب باشه که دیگه میفهمه سرت به جایی بند هست. البته استادی رو هم میشناسم که تا خود جلسهی دفاع هم اگه پیشش نرید کاری به کارتون نداره متأسفانه.
۶) کیفیت غذای شریف از امیرکبیر بهتر هست، با بهشتی شاید هم رده باشه ولی بدتر نیست در کل ازش، ولی تهران امکانات کوی دانشگاه و تنوع غذایی بهتری داره. امکانات خود دانشگاه هم اینترنت شریف اخیراً بهتر شده و به ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت میرسه دانلودش (محدودیت ۸ گیگ گذاشتند که البته شبانه ضریب کمتری میخوره و برای من که همیشه نصفش اضافی میمونه)، شبانه سرعت به ۱ مگ و بیشتر هم میرسه. دو تا سالن ورزشی داره ولی خب زمین چمن نداره. اما یه استخر خیلی توپ داره.