(۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: آقای "موج" با این امضاء چه استرسی داری وارد می کنی
(۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ ب.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: آقای موج جون ما امضاتو عوض کن عجب امضای استرس زایی .
به در خواست دوستان امضا تغییر کرد( از حدود به میزان دقیق تغییر یافت
)
میخوام روز شمار پیش برم
به نظرم انگیزه ایجاد میکنه و میتونید با نگاه کردن بهش بازه مطالعات رو بالا ببرید ولی اگه بازم نظرتون منفی هست بگید کامل عوضش کنم
در ضمن استرس هم همیشه بد نیست به اندازه مناسبش میتونه محرک باشه
(۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ)hossein63 نوشته شده توسط: دوست عزیز برای چی آمار نیکوکار رو کتاب بدی میدونی ؟ من چند تا سیلابسش رو خوندم خیلی مفهومی و مختصر گفته . خیلی هم طرفدار داره . کتاب پارسه رو هم فقط یه نگاه گذرا کردم بنظرم خیلی پر حجم و پرنکته که خیلی طول میکشه خونده بشه دیدم.
اینجا جای بحث کردن روی منابع نیست اگه میخواین بهم پیام بدین
فصل اول نیکوکار که کلی هم باید روش وقت بذاری اصلن مربوط به سرفصل بچه های مهندسی نیست و کلی به این خیال وقت دانشجو های مهندسی رو میگیره به لحاظ حجم هم تفاوتش با پارسه اینه که طورانی تستا رو وسط کتاب و اخر هر فصل آورده و نیکوکار آخر کتاب و الا به لحاظ قطر و وزن که تفاوتی ندارند علاوه بر این من هر دو این کتابها رو خوندم شما پارسه رو بخون ببین آیا روی نظرت خواهی موند؟
به هرحال من به یکی از دوستان این رو گفتم که روی بنده شناخت داشت و چند بار از من مشورت گرفته بود و الا این جا جای بحث منابع نیست خواستین در بخش آمار تاپیک بزنین تا نظرات بچهها رو در مقایسه این دو کتاب بدونید