(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ)cendrinoe نوشته شده توسط: سلام
کلا اساتید شریف رو چطوری میشه قبل مصاحبه باهاشون صحبت کرد و زمینهی کاری رو متوجه شد؟
امروز سایت دکتر خرازی رو دیدم و دیدم ایشون دانشجوی دکترا میگیرن، من که گرایشم شبکه بوده و شریف برای شبکه هیچی نداشته ولی نرمافزار شریف رو آوردم میتونم براشون مدارک بفرستم؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دوستان شریفی اگر اطلاعی دارید لطفا بگین.
با تشکر
سلام
ایمیل بزنید بهشون بگید می خوام در مورد دوره دکتری ازتون مشورت بگیرم لطفا یه وقت بهم بدید بعد پاشید برید باهاشون صحبت کنید
البته می تونید دورادور از دانشجوها بپرسید اما اینکه برید ببینیدیشون به نظرم ممکنه رو نتیجه مصاحبه تونم تاثیر بذاره
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ق.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط: سلام من رفتم مصاحبه IBB تو دانشگاه تهران
هیچ سوال درسی نپرسیدن
فقط گفتن بچه کجایی
استادت کی بوده
با فلانی درس داشتی یا نه
چه درسی با فلان کس داشتی
تزت راجع به چی بوده
علوم کامپیوتر چه نقشی در تز تو داشته
مدرک زبان داری یا نه
یکم راجع به تزت انگلیسی حرف بزن
اینجا رو انتخاب چندم زدی
چرا انتخاب فلان اُم زدی
موفق باشید خدانگهدار
همین!
سلام. وقت بخیر.
این «همین» که میفرمائید فقط دو تا سوال کم داشت! اینکه مقاله دارید و اینکه چه موضوعی رو برای دکتراتون قصد دارید ادامه بدید.
موفق باشید انشاا...
والا دوستم مصاحبه شریف رو پارسال رفته بود می گفت چهل دقیقه طول کشیده و کلی سوالات ریز و جزیی درسی پرسیده بودند ازش
آخرش هم قبولش کرده بودند کلا می گفت شریف این مدلیه که هر کسی رو بخوان بگیرن خیلی تو مصاحبه ازش سوال می پرسن
تهارن هم هر کسی رو بخوان بگیرن آخرش ازش می پرسن اگه این جا رو قبول بشی میای یا نه