hani89 (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۳۰ آبان ۱۳۸۹ تاریخ تولد: ۱۸ February 1368 (35 ساله) زمان محلی: ۰۳ December 2024 , 11:46 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
Distance (09 شهریور ۱۳۹۶ در ۱۰:۰۰ ق.ظ) |
|
سلام، تبریک به خاطر رتبه تون، میشه لطف کنید سوالی که پارسال از کاربر poopi پرسیدید رو جواب بدید. ممنونم |
|
amirph (05 تیر ۱۳۹۵ در ۰۲:۴۳ ق.ظ) |
|
hani89, عذر میخوام حواسم نبود غیر فعاله خیلی ممنون از پاسختون خیلی نیاز داشتم به نظرتون | |
poopi (28 فروردین ۱۳۹۵ در ۰۷:۰۱ ب.ظ) |
|
سلام، ببخشید که بازم دیر جواب میدم. در مورد مقاله توی فروم جواب دادم. در مورد دکترا هم راستش وقت خاصی نذاشتم. در واقع اینطوری بود: "الگوریتم و ساختمان داده" در اثر چند سال حل مسئله ی مداوم و کار کردن با الگوریتم ها (و گرایش ارشد) دیگه کاملا رفته تو خونم و نیازی به مطالعه و وقت گذاشتن نداشتم. البته میدونستم که به احتمال زیاد یه تست از درخت قرمز-سیاه میاد و اون رو شب کنکور خوندم! (۱۳ تست درست، ۱ غلط، ۱ نزده) برای "معماری و مدار منطقی"، شب قبل از کنکور ۲ ساعتی اسلایدهای درس مدار منطقی لیسانسم رو مروری کردم که کلیتش یادم بیاد. صبح کنکور هم یه نیم ساعتی بخشهایی از جزوه ی معماری رو مرور کردم! (۷ تست درست، ۳ غلط، ۵ نزده) "مهندسی نرم افزار" هم که هیج وقت در طول زندگیم بلد نبودم شب کنکور فقط Round Robin و اون قسمت تلاش اول و دوم و اینا رو خوندم که اصلا هم به درد نخورد. (۰ تست درست، ۱ غلط، ۹ نزده) برای "استعداد تحصیلی"، من سال ۹۳ هم کنکور داده بودم و اون موقع قبل از کنکور تست های استعداد ۹۱ و ۹۲ رو زدم. برای امسال هم تست های ۹۳ رو مرور کردم و تست های ۹۴ رو هم به صورت آزمون زدم. شما هم انشاا... همیشه شاد باشید |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |