بچه ها من ۲ تا سوال دارم
۱) اینکه تو بعضی دانشگاه ها نوشتن باید کارنامه کنکور ارشد رو هم براشون بفرستیم منظور کارنامه اولیه س که توش درصد و رتبه رو نوشته یا مارنامه نهایی که توش رتبه آخرین فرد قبولی در هر کد رشته انتخابی مونو نوشته؟
۲) تقریبا هر دانشگاهی یه فرم داده که باید سوابق علمی مونو و .. روتوش بنویسیم عایا این فرم رو باید تایپ شده کامل کنیم؟ (اگه آره پس امضا رو چیکار کنیم) یا اینکه چاپ کنیم دستی تکمیل کنیم دوباره اسکن بگیریم؟
(۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰ ب.ظ)mahsa_mb نوشته شده توسط: بچه ها نگفتید کف اصفهان چه تراز و رتبه ای هستا... دوست من با ۱۵۰ نرم افزار روزانه اصفهان رو نیاورد.
بچه ها من رزومم قوی نیست. یه مقاله همایشی... چون سر کار میرم... ولی استاد راهنمام خیلی مطرح هستن تو کشور و اینکه پایان نامم خیلی عالی بود. شماها جای من بودین ، اعتماد به نفسشو داشتین مصاحبه شریف برید یا بقیه دانشگاه های تهران؟ الان یه مقاله انگلیسی سابمیتم دارم که تکلیفش معلوم نیست
سلام
راستش من با یکی از استادامون صحبت می کردم تو دانشگاه شریف اینجوری که من فهمیدم و دستگیرم شد، داشتن مقاله و رتبه و مدرک زبان و ... تقریبا کشکه
مهم اینه که تو مصاحبه چجوری عمل کنی
پس بهت توصیه می کنم حتما مصاحبه شریف رو بری
البته ممکنه دانشکده مهندسی با دانشکده ما ضوابطش متفاوت باشه اما استاد ما حرفهایی که بهم زد مفهوم کلی حرفهاش همین بود