(۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ)قاصدک۲۳ نوشته شده توسط: سلام
اگه کسی بخواد برنامه نویسی سایت رو از صفر یاد بگیره به نظرتون php بهتره یا Asp.net؟
و اینکه یادگیری با رفتن به کلاس بهتره یا میشه تو خونه هم کار کرد؟ و اگه میشه چه منابعی مفید هست؟
ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه.
دوست عزیز، این سوال که asp.net بهتره یا php ، خیلی جاها پرسیده شده و بعضاً تبدیل به جنجال و دعوا تو فروم ها شده
هر کسی یه ایده داره و به یکی از این دو زبان علاقه داره و سعی میکنه از اون دفاع کنه
به نظر من شروع به یادگیری یه زبان کنید و تو اون مسلط بشید، چون هر سایتی رو که با یکی از دو زبان بشه طراحی کرد با اون زبان هم میشه و امنیت یه سایت هم بیشتر به طراح بر میگرده تا خود زبان (طبق نظر جناب کیانیان که آموزش هاشون رو نت هم موجوده)
من خودم asp.net و asp mvc کار کردم و راضی ام ولی خوب برای مثال وقتی میخوام با cms های مثل جوملا و وردپرس کار کنم و تغییراتی توی کد اونها اعمال کنم با مشکل روبه رو میشم، چون php رو خیلی کم بلدم (در سطحی که بفهمم چی نوشته) و این منو اذیت میکنه
از طرفی asp دارای IDE بهتری هست نسبت به php (به نظرم واقعا visual studio کامله)
از طرفی php هزینه هاست کمتری داره و موقع خرید هاست با مشکل هزینه رو به رو نمیشد
نظر شخصی من که البته شاید هم غلط باشه و خواهش میکنم اگه غلط هست کسی بهم خرده نگیره این هست که: برای سایت های کوچک و طراحی های شخصی php بهتره و برای سایت های بزرگ asp
نمونه سایت های معروف هم مثل دیجی کالا با asp و ۵۰۴۰ با php نوشته شده و انصافاً هم هر دو خوبن (از لحاظ طراحی سایت رو میگم و نه بیزینسی که دارن)