فکر کردم توضیحاتم واضح بوده ولی جواب سوالاتتون را میدم. ولی اصراری به بحث ندارم چون همه چی روشنه.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: مسئله خیلی روشن هست. اگر کاربران شور و انگیزه نداشته باشند که به سوالات پاسخ بدهند، کی باید پاسخ بده؟!!
در یک سایت علمی تخصصی معمولا افرادی که متخصص هستند سوالات را جواب میدن که سایر افراد که مثلا" دانشجو هستند و شاید جوابهای ناقص یا نادرست بدن بقیه را باشتباه نندازه. حالا این افراد متخصص یا بصورت مدیران درسی جذب میشن همانطور که سالهای ۹۰ و ۹۱ اینجوری بود یا نظارت میکنن و سوالات درسی را میخونن. یااینکه مدیران زمینه را ایجاد میکنن تا مثلا دانشجوی ارشد یا دکترت در سایت حضور پیدا کنه و رفع اشکال کنه. حالا شما که یا جواب سوالات را نمیدونید یا درشان خودتون نمیدونید که جواب بدین ، میتونید کاری کنید که اینجا در هر درس ۴ تا دانشجوی درسخون ارشد یا دکترا رغبت پیدا کنن بیان تو مانشت . نمیدونم ok شدیا نه ؟
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: دوست عزیز من برای کاربران وظیفه تعیین نمیکنم اما میگم اگر میخوان جو خوب باشه . فعالیت علمی بالا بره، خودشون باید فعالیت کنند.
خب اینم که توضیح دادم . کاربران فعالیتشون اینه که سوال بذارن. انتظارشون هم اینه که یک بزرگتری باشه بگه این جواب درسته غلطه یا اصلا" راهنمایی کنه . وقتی کسی رغبت نمیکنه بیاد اینجا فعالیت اونها هم کم میشه. و عملا" اینجا میشه پاتوق برای وقت گذرانی یا حال و احوال و گپ و گفت مختلف.
بعد بعضی تاپیکهای سرگرمی هم که بسته میشه دیگه نمیشه واسه گپ و گفت و خوندن ۴ تا جوک جدید اومد تو
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: خیلی واضح بگم که مدیران انگیزه و شور و هیجان برای پاسخگویی به سوالات درسی به نسبت کاربران پشت کنکوری ندارند، ضمن اینکه قطعا وظیفه ای هم ندارند (اما باز هم میگم که مطلوبه فعالیت کنند). کلا اینجا همه چیز اختیاریه. فقط مدیران یک وظیفه مدیریتی دارند.
خب پس سیاستها عوض شده که اینجا اینقدر سوت و کوره. چون قبلا" کسی مدیر میشد که بیشترین فعالیت علمی را داشت یا رتبه کنکور بود و هدف این بود که بقیه استفاده کنن. ظاهرا" الآن کسانی مدیر میشن که دوست دارند کار مدیریتی کنن
. معمولا" کار مدیریتی تو اداره بیشتر جواب میده تا تو سایت علمی.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: الان مدیران یکسری کارای مدیریتی میکنن که البته فقط به کارهای با اولویت میرسند (یعنی برخی از کارهاشون رو کامل انجام نمیدن، از جمله خودم!) که از دید شما مخفی هست اما من در جریانم که بالاخره وقتی برای همین نظم نصفه و نیمه در نظر گرفتند.
کار مدیریتی که میگید منظورتون بستن ۴ تا تاپیک و منتقل کردن ۶ تا پست هست و بن کردن افراد یا تغییر نام کاربریشون هستدیگه . چون من که یه کاربر عادی هستم مثلا" چشم اندازی از توسعه نرم افزاری و اینها که نمی بینم. ضمن اینکه من بهتر از شما بنیانگذار را میشناسم و میدونم که کارهای نرم افزار سایت را در دسترس کسی نمیذارند.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: در خصوص مدیریت آقا فرداد هم شکی نیست که ایشون بینظر بودن و دیگه منتظر همچنین شخصی نباشید، بد نیست فکر کنید چرا ایشون و مدیران سابق رفتند و فکر کنید چرا مدیران فعلی اینطوری شده.
این را میشه از خودشون پرسید . چون وقتی شخصی زنده است ازش میپرسند دیگه . چرا حدس بزنیم که ممکنه درست از اب در نیاد.
من معمولا" بیکار نیستم که بخوام آسیب شناسی رفتن مدیر کل سابق را انجام بدم. شما از مدیرانتون بخواهید این را هم تو کاتابل کارای مدیریتی شون بذارن فکر کنند در موردش . یا زنگی ایمیلی چیزی بزنن از ایشون بپرسند
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: در خصوص اینکه میگید هدف بیانگزار جذب پول بوده من بعید میدونم این بوده باشه اما اگر هم این بوده باز بانی خیر بوده شما خودتون به کاربرا بگید که چه کمکی بهشون کردید؟
من نگفتم جذب پول بوده گفتم جذب پول شده . اولی مال گذشته است دومی مال حال و آینده.
هر کس میدونه که یه سایت تازه تاسیس که نمیتونه پولی جذب کنه. وقتی شلوغ شد میشه جذب کرد. ولی شرطش اینه که شلوغ بمونه.
بنیانگذار با عنوان کار خیر و اینا وارد شد و امثال من مقادیری از پول توجیبی شون را بعنوان هدیه میدادند تا این سایت باز باشه و کمک به همنوع بشه. بعدا که کار گرفت و همه جذب این ایده انساندوستانه شدند یه دفعه دیدیم سر و کله یه موسسه کنکور اونهم از نوع فوق بدنامش که در هر دکه ای دوغهاش را منتشر میکنه پیدا شد. دیگه اوجش درگیریش با دانشگاه شریف بود دیگه که همه بخاطر دارند.
هیچکس انتظار همچین کاری را از طرف بنیانگذار نداشت و فقط پول میتونست یه همچین انگیزه ای را ایجاد کنه.
من کمکم در حد مشاوره بوده . البته همه اش را پاک کرده ام. نام کاربریم را هم عوض کردم. ضمنا" هدیه ام به مانشت هم در سال ۸۹ و ۹۰ بود که ثبت نشده. مهم هم نیست . الآن هم کمکم به کاربرای مانشت اینه که بشما بگم با این سرعت دارید سقوط آزاد میکنید حواستن هست یا نه .
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: عادت ما ایرانی ها شده انتقاد کردن و کلا منتقد خوبی هستیم اما ۲ نکته رو همیشه فراموش می کنیم: ۱) انتقاد که شد راه حل چیه ۲)خودمون برای بهبود اوضاع چیکار کردیم؟
اینجمله که عادت ما ایرانیا اینه را بیشتر کسانی میگن که عادت دارند از انتقاد فرار کنن.
اینجا یه محیط خصوصی است یعنی صاحب داره. من چیکار میتونم بکنم بجز حرف زدن.
اگه با من باشه ۴ تا دانشجوی میارم و کمی از پول تبلیغات بهشون میدم میگم جواب سوال بدین.اونها هم دیگه انگیزه پیدا میکنن که سوال جواب بدنو رونق میگیره و حداقل بر میگرده به وضع سابق. یه وقت دوباره اشتباهی فکر نکنید من نه فرصتش را دارم و نه میتونم همکاری کنم.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: اگه شما فکر میکنید که می تونید مدیر بشید، مدارک تون رو به من بدید ببینم شما چقدر شور و انگیزه تولید می کنی
اونوقتا که اینجا اعتبارش خیلی بیشتر از الآن بودمن نمیخواستم مدیر بشم. الآن که اینجا اعتبارش اومده پایین. با عرض پوزش فرائان شما را هم در حدی نمی بینم که بخواهید من را گزینش کنید. چه از نظر تحصیلی و چه از نظر علمی.
(۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۱۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: در کل من حرف آخرم اینه و وارد بحث تون نمیشم : اگر دنبال مانشت فعال و پویا هستید هر کس باید خودش در ارتقا مانشت تلاش کنه. از آنجایی که انگیزه داوطلبین بسیار بیشتر از فارغ التحصیلان ارشد (و طبیعتا مدیران) هست، عمده فعالیت ها با دواطلبان باید باشد چرا که هم انگیزه دارند و هم در جو کنکور قرار دارند.
اینهمه جواب دادین و نمیخواستید وارد بحث بشین؟؟؟
یه توضیح ضروری دارم که میخوام بدم.:من خواسته بودم نام کاربریم بشه armaghan، ولی مدیر محترم سهوا "این نام را برای من زده اند . من مسلمان و شیعه هستم و اعتقادی به armagedon بمعنای غربیش ندارم و معتقد به فرج امام عصر(عج) در آخر الزمان دارم.
شاید دیگه مانشت نیام و کسی هم من را نمیشناسه اینجا ولی باید میگفتم.
خداحافظ