(۰۱ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: خدمتتون عرض کنم، وظیفه کاربران هست که سطح علمی رو بالا ببرن.
وظیفه مدیران هم نظارت هست نه پاسخ گویی به سوالات درسی. هر چند که مطلوب این هست که مدیران در بخش علمی هم فعالیت کنند اما وظیفه ای نداشته و همین که به کارهای مدیریتی برسند کافیه.
فرضا شما ارسال های قدیمی منو بخونید. ببینید چندتا پاسخ کامل داشتم. ایده مباحث داغ و قرار دادن نکات بخشش با من بود. همون سال من کلی نکته گذاشتم و سوال حل کردم. اما تمام اینها مربوط به زمانی هست که یک کاربر عادی بودم و از مدیری توقع نداشتم بیاد جواب سوال من یا دیگری رو بده. اون موقع هدف همکاری اعضا با هم برای رسیدن به پاسخ سوالا بود، چیزی که الان اصلا وجود نداره. پس از ماست که بر ماست.
من هم از کاربران سابق مانشت هستم.
نمیشه برای کاربران شما وظیفه تعریف کنید. وظیفه مدیران و راه اندازان سایت اینه که کاربران زبده و از دانشگاههای خوب را براشون انگیزه ایجاد کنند تا در مانشت باشند و وقتی تعداد این افراد مثل سال ۸۹ و سال ۹۰ بالا باشه خودبخود هر کدام یک راهنمایی بکنن هم سطح مانشت میره بالا. حضور این افراد خودبخود فعالیت بقیه و مراجعه به مانشت را بالا میبره.
سال ۹۰ و ۹۱ گاهی بعضی روزها تعداد صفحات در ارسالهای روز به ۷ تا ۸ صفحه میرسید.
اینکه بگید من مدیرم و جواب سوال درسی نمیدم که حرف نشد. خب شما جواب سوال درسی نمیدین چیکار میکنید که مانشت ارتقاء پیدا کنه . حضور همینجوری شما که جذابیتی برای کاربران نداره که جذب بشن دوست عزیز
کارهای مدیریتی شما چیه ؟ نظم سابق تاپیکها که اثری ازش در تاپیکهای جدید دیده نمیشه.
بهتره از هر موقعیتی برای تعریف از خودمون استفاده نکنیم.
مانشت الآن فقط برای اشتراک مطالب قدیمی استفاده میشه . محتوای بدرد بخوری در مانشت تولید نمیشه. سوالاتی هم که افراد جدید میذارن سوالات جدید ی نیست. مثلا" ده بار میپرن لم تزریق در زبانهای خطی چیه. مثل گذشته سوال چالش برانگیزی طرح نمیشه.
توهین به بقیه نباشه ولی افراد درسخون تو این یکسال اخیر بعد از اعلام نتایج فقط میان اینجا کارنامه ای میذارن و میرن.
واقعیت در مورد سیر قهقهرایی اینجا چیز دیگریست.
واقعیت اینه که ممکنه بنیانگذار مانشت از راه اندازی اولیه مانشت قصد و نیت خاصی داشته ولی بطور حتم و یقین اون قصد و نیت را بهر دلیل الآن نداره. انگیزه ایشان در حال حاضر اینه که بلطف مراجعه کاربران جذب آگهی کند و درآمد داشته باشد. بهمین جهت افراد و رتبه های برتر کنکور مثل گذشته برای مدیریت مانشت جذب نمیشن . باید حق داد که اگر انگیزه کمک بی چشمداشت هست این انگیزه باید از بالا تا پایین باشه. نمیشه که من دانشجوی ارشد شریف بیام اینجا مسئله حل کنم و راهنمایی کنم و بچه ها را جذب کنم و کس دیگری سود مادی اش را ببره.
البته از تخصص مدیران در مدیریت محیط مجازی هم نمیشه غافل شد.
اینجا سابقا" مدیر کل سخت گیر و خشکی داشت که علیرغم این دو ویژگی ، بسیار در کارش حرفه ای بود . نمیشه از تلاشی که برای مانشت کرد صرفنظر کرد. با اینکه من میانه خوبی با ایشان نداشتم ولی الحق و الانصاف میتونم بگم بعد از او ، مانشت در سرازیری سقوط قرار گرفت. واقعا" مدیریت داشت و البته هیچکس کامل و بی عیب نیست.
او با اینهمه تلاشش چه سودی از مانشت گرفت که من بگیرم؟ بعضیا ممکنه بگن سود معنوی و اینا.اون بجای خود . ولی سود معنوی را نمیشه در مغازه دیگران که دنبال سود مادی هستند برد
من چند بار از ایشان پرسیدم که اینقدر وقت میذاره فایده ای هم براش داره ؟ چون نیستند من فقط به نیکی ازشون یاد میکنم. هر جا هستند موفق باشند . کاش حداقل قدر او را داشتید.
از طرف دیگر اینکه مانشت کنکوریه حرف درستیه و تلاش افرادی برای تغییر جهت اون بسمتهای تخصصی مهندسی کامپیوتر و آی تی بی نتیجه بوده اینهم بطور حتم و یقین از سمت دهی کلی مانشت توسط بنیانگذار و مدیران ناشی میشه.
من فکر میکنم اگه مراجعه کاربران با این نرخ کاهش فعلی ادامه پیدا کنه مدیر کل در جذب آگهی در یکی دو سال آینده موفق نخواهد شد و فعالیت مانشت تمام میشه. بهتره واقع بین باشیم و در مورد چیزی که متعلق به دیگران هست و قصد شون کسب سوده شعار متعصبانه ندیم و نگیم مانشت فلان میشه و ال میشه و بل میشه. این شعارها فقط برازنده و مفید برای جناب بنیانگذاره
پ.ن: من همیشه از بیرون مانشت را میخونم . چند تا ارسال قبلی ام را هم حذف کردم. بیشتر گوش میدم و میخونم تا حرف بزنم. موفقیت همگان آرزوی من است.