اولا" اینکه این فایل حل المسائل ۴۰۰صفحه ای که دوستان گفتند، کسی در سایت نگذاشته اونو. از بقیه دوستان، اگه کسی خواستش، در سایت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
، عبارت
solutions Introduction to Algorithms 2nd
رو سرچ کنه. فایل pdfی که اندازه ش ۱,۷۰۲ KB است رو دانلود کنند.
..........................................................
اما در مورد مقایسه، من کمی این دو تا (
فایله= حل المسائل ۴۰۰صفحه ای و
کتابه= حل تمرین CLRS /ترجمه و تالیف داور پناه) رو مقایسه کردم و نتیجه این شد:
- تا حدود زیادی این دو با هم یکسانند وفقط کتابه، ترجمه فایله س. شباهت ها:
- تمام فصلایی از CLRS ،که تو فایله، حل اونا اومده، در کتابه هم اومده به جز فصل۲۶ و ۲۷ که کتابه حل اونا رو نداره. (فکر کنم جزو سرفصل کنکور نیستند.)
- من حل تمرینا و مسائل منتخب فصلای ۲و۳و۴و۵و۶و۲۳ رو تو هر دوشون، نظیر به نظیر بررسی کردم (فایله، ایندکس تمرینای جواب داده شده رو داره)، هر تمرین و مسئله ای که در کتابه جوابش بود، در فایله هم بود.
- از این فصلای کتابه که خلاصه درس داشتند، من به خلاصه بعضیاشون یه نگاه کردم، همه شون ترجمه همون خلاصه درس فصل نظیر در فایله بودند. بجز فصل۴ که بنظرم خلاصه کتابه از فایله بهتر و شبیه کتاب مقسمی بود.
- تفاوتاشون:
- اندازه فونت کتابه کاملا" مناسب، شکلها و نمودارها و شبه کدها و فرمولها کاملا" تمیز و مرتب تایپ شده، نوع و اندازه و boldبودن قلم، متناسب انتخاب شده و اگه این ویژگیها رو کنار گفتهی آقا جواد که ترجمه اون یکی کتاب داور پناه رو تایید کردند، بگذاریم، نتیجه میگیریم خوندن کتابه خیلی دل چسب تره. (البته همون طور که گفتم من کمی از همین کتابه رو خوندم، ترجمه ش روون بود)
- قیمت کتابه= ۸۷۵۰ تومن----قیمت فایله=؟
- کتابه برای بعضی فصلا خلاصه درس داره ولی فایله برای همه فصلا داره. بجز فصل۱ که کتابه خلاصه شو داره ولی فایله نداره.
- کتابه برعکس فایله، برای همه تمرینها و مسائل، صورت سوال رو هم آورده.