(۳۰ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۹ ب.ظ)hamidreza7 نوشته شده توسط: (17 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۳۸ ب.ظ)faraaz_mb نوشته شده توسط: اگه می خواهی ترجمه بخونی، یک ترجمه جدید از CLRS ،داره وارد بازار میشه، البته ترجمه ویرایش۳ هستش. فکر کنم امیر اصغری (دانشجوی دکترای دانشگاه میرکبیر، مترجم کتب تازه منتشر شدهی شبکه/گارسیا و سیستم عامل/سیلبرشاتز/ویرایش۸) ترجمه کرده. شاید تا چند روز دیگه آماده بشه.
من کمی از اون دو کتاب چاپ شدهی امیر اصغری رو خوندم، ترجمه اش روونه.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ۰۲۱-۶۶۴۰۵۳۷۲ (تهران-کتابفروشی انتشارات نص) تماس بگیر. این کتابفروشی زبان اصلی CLRS/ ویرایش۳ رو هم داشت.
امیر تا چند روز پیش که هنوز استارت ترجمه رو نزده بود .این کتاب برای امسال آماده نمیشه.
من در سایت کتابخانه ملی جستجو کردم و با دفتر انتشارات نص (ش.تماس: ۰۲۱-۶۶۴۶۵۶۷۴) تماس گرفتم و گفتهی خودم رو دقیقتر می کنم.
*مترجم کتاب (ترجمهی CLRS / ویرایش۳ / انتشارات نص) که قراره به زودی به بازار بیاد، آقای علی دهقان و تحصیل کردهی د.شریف هستند. دفتر انتشارات نص گفت کتاب تا هفتهی آینده آماده می شود. تجربه نشون داده که کتابای ترجمهی انتشارات نص، اکثرا" خوب بوده.
*نتیجهی جستجو در سایت کتابخانه ملی:
عنوان و نام پدیدآور: مقدمهای بر الگوریتم/ توماس کورمن ... [و دیگران]؛ مترجم علی دهقان.
مشخصات نشر: تهران: نص، ۱۳۸۹-
مشخصات ظاهری: ۲ج.: مصور، جدول، نمودار. شابک: ۱۲۰۰۰۰ ریال: ج.۱: ۹۷۸-۹۶۴-۴۱۰-۲۵۸-۵ ؛ دوره: ۹۷۸-۹۶۴-۴۱۰-۲۶۰-۸
وضعیت فهرست نویسی: فیپا
یادداشت: عنوان اصلی: Introduction to algorithms , 3rd ed, c2009.