(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ق.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: (05 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ)A L I نوشته شده توسط: نمیخواستم اینو بگم ولی شما خیلی دیر اومدی.
مانشت سال ۸۹ و ۹۰اینقدر توش حس همکاری زیاد بود و بچه های ارشد درش فعال بودند که آدم وقتی مانشت این روزا را می بینه حس میکنه بوی الرحمن مانشت میاد. انموقع تک تک مدیران را بچه ها باهاشون صحبت میکردند و حضور داشتند. الآن چند تامدیر تو مانشت فعالن؟؟
۵۰ سال دیگه که چه عرض کنم به ۵ سال دیگه اش هم امیدی نیست. نود درصد مطالب مفید مال همون دوسال ۸۹ و ۹۰ هست .
امیدوارم کسی باشه کاین انتقاد را جدی بگیره ولی مانشت در سرازیری افتاده و مطالب بیخودش در مقابل مطالب بدرد بخورش هر روز زیادتر میشن.
مانشت اونموقع ها روح داشت. همه همدیگه را بخاطر پستهای زیاد میشناختند.
اگه این روزا یه کم شلوغه بخاطر حال و هوای شروع ترم و اعلام قبولیای ارشد و خوابگاه و ایناست . شما ۲۰ مهر بیا ، سایت ارواح میشه
امیدوارم کسی با این انتقاد برخورد سلبی و شدید نکنه .یه جایی همین اخیرا دیدم بنیانگذار مانشت هم گفته بود که خیلی دلش میخواد مانشت بحال و هوای سال ۸۹ برگرده .
یه چیزی... من تو یه فرومی عضو بودم به مدت ۷ سال. بعد اینجوری بود که قشنگ همیشه همه داشتن حسرت میخوردن که وای چقدر قبلاها خوب بود فروم و همه با هم دوست بودن و ... . همیشه هم همه داشتن حسرت ۲ سال قبلو میخوردن. یعنی در طول هفت سال، این عدد ۲ ثابت میموند. فقط همه حسرت میخوردن و من آخرش نفهمیدم دقیقا در مورد چی حرف میزنن. (فکر کنم خیلی بد توضیح دادم!)
در مورد اینجا هم همینجوریه یا نه واقعا تغییر کرده فروم؟ بعد اینکه به چه شکلی باید باشه؟ اون موقعها چه شکلی بوده؟ چه فعالیتی توش زیاد بوده؟ کلا چیش خوب بوده که الان نیست؟ که بریم روی همون ابعاد کار کنیم که خوب شه دوباره
شما میرید شمال که هوای تازه تنفس کنید . چیزای طبیعی ببینید. روحتون شاد بشه.
یه موقعی تهران اینجوری بوده. یعنی آب تهران عالی بوده. دربند طبیعی بوده. شمیران، شمیران بوده. مردم باحال بودن. لوطی بودن . هوای همدیگه را داشتن. اینهمه کلاهبردار نبوده . از همه چی سوء استفاده نمیشده. راحت می تونستی اعتماد کنی.
البته اینا که گفتم مال تهران قدیم بوده نه مال مانشت
حالا یه مثال دیگه بزنم.
حتما" واسه همه پیش میاد که تو یه جمعی حالشون خوب بشه. اگه هم حالت بد باشه میری تو جمعشون تا حالت خوب بشه.
شاید هم کاری نداشته باشی ولی میای تو اونجمع.
بعضی دریاچه های خشک شده هستند که تهش یه آبی مونده واسه اونایی که تشنه اند. دیگه کسی نمیاد پای دریاچه از طبیعت لذت ببره.
یه ته آبی مونده از سابق که بعضی تشنه ها که قدیم رودخونه و دریاچه را ندیده بوده اند میگن خیلی عالیه.
کسی هم دنبال باز کردن مشکل آب و برگردوندن طبیعت نیست . فکر کنید این دریاچه اگه یه مالک دلسوزی هم سابقا" داشته اون مالکه یه قلاب انداخته اون ماهیهای ته برکه را میگیره
هر کی هم تشنگی اش در حد معمول رفع شد راهش را میگیره میره.
خلاصه سایت علمی باید تولید محتوای علمی داشته باشه. تولید محتوا هم کار سختیه. نود درصد سایتای ایرانی تولید محتوا ندارند. و از همدیگه کپی میکنن.
همین مصاحبه و مرتب کردن و ایناش هم یه روندیه که قدیما پایه گذاری شده و البته می بینید که هر سال کمتر میشه.
تا همینجا هم بن نشیم خیلیه