(۰۵ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ)Mahsash نوشته شده توسط: لحن شما به شدت طلبکارانه هست در حالی که میفرمایید طلبکار نیستید.
من هم به شخصه تاپیکهایی رو که اسم درستی نداشته باشند باز نمیکنم ببینم چی هست توشون. اونهایی رو میخونم که عنوانشون درست باشه و به نظرم بیاد که ممکنه بتونم جوابی بهش بدم.
خانم محترم، ۳ تا پاسخ به نظر شما میدم، با احترام: ۱- بنده به عنوان مثال یه تاپیک میزنم تحت عنوان راهنمایی. و تو بخش ساختمان داده. خب. حالا شمای نوعی این رو میبینید. که تو بخش ساختمان داده، تاپیکی با عنوان راهنمایی درج شده. خب چیزی که به ذهن میرسه چیه؟ طبیعتا اینه که سوال و درخواست راهنمایی راجع به درس ساختمان داده مطرح شده. قطعا این سوال به ذهن کسی نمیرسه که سوال راجع به خرید ماشین یا خونه مطرح شده که بگیم عنوان غیر مرتبطه. حالا قبول که ممکنه سوال راجع به منبع بوده باشه اما تو بخش درسی پرسیده شده باشه. که باز هم ایراد حادی نیست که بتونیم این توجیه رو راجع بهش باور کنیم.
۲- اما مورد یک فقط یه مثال بود. به نظر شما تمام تاپیک ها که پاسخ داده نمیشن در جای اشتباه و با عنوان اشتباه مطرح میشن؟
۳- بنده باز هم میگم طلبکار نیستم به هیچ وجه. هممون میدونیم که این جا به پاسخ دهنده ها حقوق و دستمزدی داده نمیشه (اگر چه خودم تو وب و زمینه آی تی انقدر راهنمایی و کار بدون دستمزد انجام دادم که معتقدم همه چیز هم پول نیست) اما بعضی ها کمی بی انصافی میکنن و فقط میخوان تقصیررو بندازن گردن دیگران و توجیه های بی مورد کنن. آقایی که میگه تشکر میکنم از کسایی که به سوال شما پاسخ ندادن، یعنی در این حد سخت گیری؟ این جا مگه کجاست؟ یه سوال جواب دادن اینقدر سخت گیری میخواد؟ پس حرف پیامبر که گفته به هم آسان بگیرید و سخت نگیرید کجای کاره؟
من دیگه صحبتی ندارم و به اظهار نظرات بعدی هم هر چی باشه پاسخ نمیدم. بهترین پاسخ اینه با وجدانمون فکر کنیم.