(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: خواهر من محقق اردبیل ارشدشو تموم کرده ترم پیش (البته فیزیک هسته ای )
شهر اردبیل که شهر خیلی خوبیه آدماشم مهمون نوازن شهر قشنگیه
دانشگاه اردبیل هم :خواهر من راضی بود به شبانه ها خوابگاه میدن. وام تحصیلی هم که هست .
باز اگه خواستین اطلاعاتی بگیرین از شهر و دانشگاش در خدمتیم
از اینکه بالاخره پاسخ این پرسش داده شد سپاسگزارم. اگه لطف کنید درمورد این بگین که اصولا چند روز تو هفته و چه روزایی کلاسهای ارشد برگزار میشه و میشه سفر کرد ممنون میشم.
خیلی خیلی ممنون و موفق باشید.
(۱۳ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ق.ظ)agentv نوشته شده توسط: اردبیل تابستوناش خنک و زمستوناش وحشتناک سرده. دانشگاهش تو انتهای شهر قرار داره و فضاش سرسبزه اما در مقایسه با دانشگاه های مادر از نظر وسعت کوچکتره. دانشگاه درست کنار دریاچه شورابیل قرار گرفته و مناظر خوبی رو می تونین از پنجره کلاستون ببینین. گروه معماریش فکر کنم سال دوم که ورودی ارشد می گیره. لیست اساتیدش رو می تونید تو سایتش ببینید. اساتیدش بیشتر تو زمینه شبکه کار کردن و برا همین اکثر دروسی که ارائه می شه تو این حوزه هستش. معروف ترین استادش دکتر جمالی هست که تو اکثر دانشگاه های اردبیل تدریس می کنه و الان فکر کنم بیشتر دانشجوهاش موضوع کاریشون تو شبکه های حسگر بی سیم و ایناست. البته من اصفهان درس خوندم اما چون اهل استان اردبیل هستم کمی اطلاعات دربارش دارم. برا مردم اردبیل مناسبت های مذهبی خیلی مهمه و مثلا ۱۰ روز قبل محرم و n روز بعدش رو هی عزاداری می کنن. مردم خوبی داره. فارسی بپرسی فارسی جوابتو می دن. اما چون بیشتر دانشجوهاش مال استان های همجوار هستن بیشتر بچه ها تو دانشگاه ترکی با هم حرف می زنن. از بابت رفتار مردمش با دانشجوهای شهرای دیگه خیالت راحت باشه اونقدر مسافر و توریست میان و میرن که نه شما احساس غربت می کنین نه مردم فکر می کنن شما متفاوتی! سرماشو باید یجوری طاقت بیاری. سخت ترین قسمتش همینه. اگه سوالی داشتی بپرس.
واقعا سپاسگزارم از این همه توضیحات خوبتون و بهتون تبریک میگم قبولیتونو، ان شاء الله موفق و سربلند باشید.
من شنیدم اساتیدش هم ترکی حرف می زنن این حقیقت داره؟
شما که اهل این استان هستین به نظرتون گرفتن خوابگاه به صرفه تره یا خونه هم از نظر هزینه هم مسافت راه؟
سپاس
راستی وام تحصیلی رو از ترم اول می دن و حداقل چقدر وام می دن؟
سپاس