(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اینم جواب سنجش به من
آقا شما انگار به ساختار سنجش اشنا نیستید هی خودتون را عصبانی میکنید.
اونکسیکه نشسته جواب سوالات در سیستم پاسخگویی را میده یه کارمند ساده است. مرجعش هم دو سه تا دفترچه کنکور هست. ممکنه رشته اش هم مثلا" مدیریت دولتی باشه یا ادبیات فارسی. این شخص باید جواب داوطلبان ۱۴۰ رشته ارشد را بدهد جواب هشتصد هزار داوطلب کنکور سراسری را بدهد جواب کنکوری کاردانی را بدهد جواب داوطلب دکترا را بدهد. حق بدین که اطلاعاتش در حد یه دفترچه و اطلاعیه های سازمان سنجش باشه.
شما وقتی میخوای بری بیمارستان بگی بیماری ام چیه ؟ انتظار داری مثلا" کارمند اطلاعات دم درب بشما بگه شما باید عمل بشی یا نشی؟؟
من یه بار دیگه هم تو این سایت گفتم که دانشگاهها از سال قبل برنامه شون این شده که ارشد مطابق دفترچه اولیه پارسال باشه و امنیت و شبکه بیاد جز]ء مهندسی. حتی دکتر ربیعی از شریف هم به بچه ها گفته که پارسال فقط بخاطر عدم اطلاع رسانی یه سال عقب افتاده این طرح.
دو راه برای اطلاعتون وجود داره:
اگه تو تهرانید چند نفر بشید برید وزارت علوم شهرک غرب و از دفتر همان شورای برنامه ریزی سوال کنید.
اگه تو تهران هم نیستین به آموزشگاههای کنکور زنگ بزنید . اونها چون خودشون میخوان برنامه بذارن کنکور آزمایشی بگیرن و از اینجور مسائل خودشان پیگیرند که بدونن اوضاع چجوریه.
موفق باشید.